Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
573
0

Брюгге – ПАОК. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 22:00 за Києвом

Брюгге – ПАОК. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

11 квітня на «Ян Брейдел» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій, у якому «Брюгге» зустрінеться з ПАОКом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брюгге

Команда у 2020-2022 тричі поспіль ставала чемпіоном країни, збільшивши кількість таких своїх титулів до 18. На такому фоні наступний розіграш став відверто провальним, адже тріумфатор Жупілер-Ліги впав на 4 місце. Та й зараз чорно-сині не особливо додали, борючись хіба що за 3 позицію з Антверпеном і серйозно відставши від пари лідерів. Натомість у Лізі конференцій бельгійці добре себе проявляють. Вони стартували ще влітку, з кваліфікації, вибивши навіть іспанську Осасуну. А потім виграли 5 матчів із 6 у групі, звичайно ж, посівши 1-е місце у своєму квартеті. Так, плей-оф розпочався з поразки 1:2 Мольде на виїзді. Але потім було взято впевнений реванш: вдома розгромили норвежців з рахунком 3:0, спокійно пройшовши до наступного раунду.

ПАОК

Клуб у 2019 році зумів повернути собі чемпіонський титул, вперше з середини 80-х. Повторити це досягнення поки що не вдалося, але неодноразово двоголові орли Півночі закінчували розіграш віце-чемпіонами Греції. Але минулий сезон приніс лише 4-те місце – явна невдача для амбітного колективу із Салонік, і лише колишні заслуги врятували пост для Резвана Луческу. Така довіра з боку Івана Саввіді румуном виправдовується результатами: команда бореться з АЕКом за титул, трохи відірвавшись від усіх переслідувачів. Ну і в Лізі конференцій, розпочавши ще влітку, чорно-білі у 2023 році так і не програвали. У 1/8 фіналу, щоправда, загребське Динамо виграло 2:0 у Хорватії. Але вдома синіх розгромили 5:1.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Наприкінці 2010 року сторони грали у рамках Кубка УЄФА. Тоді вони двічі зіграли внічию 1:1. Влітку 2016-го греки перемогли 2:0, але у товариському форматі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари бельгійців. Але обидва клуби в хорошій формі, тому поки що ставимо на підсумкові тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,909).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.