Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1623
0

Астон Вілла – Лілль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 22:00 за Києвом

Астон Вілла – Лілль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

11 квітня на «Вілла Парк» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Ліллем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда проводить лише другий сезон під керівництвом Унаї Емері. Причому іспанець приходив лише восени 2022-го року - і як багато він встиг домогтися. Те, що зараз англійці грають у Лізі конференцій, вже стало його заслугою, адже новий тренер фінішував минулої весни на 7 місці в АПЛ. А зараз там веде боротьбу за збереження 4-ї позиції, і шанси на те, що Бірмінгем побачить Лігу чемпіонів, цілком великі. Решта вже не в такому пріоритеті. Проте вдалося в Лізі конференцій, розпочавши ще з літньої кваліфікації, дійти вже до чвертьфіналу. При тому, що починалося все з розгромів Хіберніана, а в березні, в першому раунді матчів на виліт, британці вибили легендарний, хай і кризовий, Аякс: 0:0 на виїзді, 4:0 вдома.

Лілль

Клуб - лише один із тієї пари, разом із Монако, що виривала титул чемпіона в Лізі 1 з лап безумовного фаворита, ПСЖ. Це був разовий виняток, і від Паулу Фонсеки, нинішнього наставника, ніхто не вимагає його повторення. Достатньо триматися у групі лідерів, з надіями закінчити третіми та вирушити до Ліги чемпіонів. І це пріоритет для догів, тому не дивно, що в кубку ті вилетіли від першого ж серйозного супротивника, Ліона. Тим не менш, вони і в Лізі конференцій за рахунок свого класу йдуть без поразок, хоча починали ще у серпні, вибивши у кваліфікації Рієку. А у березні Штурм розгромили вже в гостях, в Австрії, після чого вдома обмежилися нічиєю 1:1.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали навіть на цілком офіційному рівні - 2002-го року, у Кубку Інтертото. Тоді після нічиєї вдома французи перемогли на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, що англійці нарешті помстяться догам за давню поразку. Ставимо на те, що вони зможуть виграти у підопічних Паулу Фонсеки у рідному Бірмінгемі (коефіцієнт – 1,89).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 0
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.