Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1707
0

Олімпіакос – Фенербахче. Прогноз, анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 19:45 за Києвом

Олімпіакос – Фенербахче. Прогноз, анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

11 квітня на «Георгіос Караїскакіс» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій, в якому «Олімпіакос» зустрінеться з «Фенербахче». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Олімпіакос

Команда довела 2022-го року національний рекорд до 47 чемпіонських титулів, причому взявши третє золото поспіль. Але минулого сезону ставка на вікових зірок (покликали у тому числі Хамеса Родрігеса та Марсело) обернулася падінням на третє місце, що закономірно розглядалося у Піреї як провал для такого гранда. Більше того, вже можна говорити, що позиції Легенда не відвоювала - АЕК з ПАОКом дуже далеко, і залишається тільки бодатися з вічним суперником, Панатінаїкосом, за бронзу. Та й у Лізі Європи закінчили лише на третьому місці, випередивши у групі лише дебютанта, Бачку-Тополу. Перемістившись до плей-оф менш статусної Ліги конференцій, греки без проблем впоралися з Ференцварошем. Але потім удома був розгром від Маккабі (Тель-Авів). 1:4 виглядали вироком, але у матчі-відповіді вдалося у формально виїзному поєдинку віддзеркалити результат, і додати ще пару голів в екстра-таймі.

Фенербахче

Клуб зараз не може повністю зосередитись лише на виступах. Він скандалить, публічно заявляючи, що у нього просто відбирають чемпіонства і навіть обговорює відхід в інший турнір із Суперліги країни. Канарки в будь-якому разі відстали від сусіда та ворога, Галатасарая, тобто знову залишаються без титулу - там золото не брали з 2014-го року. Чи зможуть турки компенсувати це у Лізі конференцій? Там вони стартували ще влітку розгромом Зімбру та й у своїй групі досить впевнено перемогли. Де підопічні Ісмаеля Картала справді здивували, то це з Рояль Юніон, розгромивши його вже в Бельгії. Після цього 0:1 у Стамбулі нічого не змінювали.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

У 2021 році сторони зіграли на груповому етапі Ліги Європи. Тоді греки сухо перемогли в обох поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що греки вдома будуть мінімальним фаворитом. Але очевидно, що їхнє протистояння з турками буде ще й важливим - тут чекаємо більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,89).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.