Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 квітня 2024, 19:53
6924
0

Батько нападника Барселони розповів, чи гратиме його син за збірну України

Денис Соколовський грає в академії каталонської «Барселони» Ла Масії

| Оновлено 10 квітня 2024, 19:53
6924
0
Батько нападника Барселони розповів, чи гратиме його син за збірну України
Денис Соколовський

Батько 10-річного українського футболіста Дениса Соколовського, який грає за академію каталонської «Барселони» Ла Масія, Валерій розповів, за яку збірну у майбутньому гратиме його син.

«Я не можу його примушувати, але виховую так, щоб він завжди знав і пам’ятав, що є українцем. Та Денис і сам це не забуде – як тільки здобувають якийсь кубок, він на нагородженні в синьо-жовтому прапорі закутаний, точно так, як Зінченко, коли за «Манчестер Сіті» трофеї в Англії здобував‎.

Я сам дуже переживаю, щоб вдома про таких хлопців не забували. Радий, що зараз УАФ під керівництвом Андрія Шевченка призначила відомих збірників на чолі всіх команд. Що грають хлопці з «Борусії», «Баварії», «Бенфіки» – за юнацькі збірні. Сподіваємося, скоро там будуть і представники «Барселони», – сказав Соколовський-старший.

Соколовський є вихованцем київського «Динамо». У вересні 2022 року він переїхав до Іспанії, де спочатку виступав за «Серданьоло-дель-Вальєс». Там він оформив 40 голів і завершив сезон 2022/23 у юнацькій Ла Лізі у статусі четвертого бомбардира. Потім його помітили скаути «Барселони» та влітку 2023 року запросили до своєї академії.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.