Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 квітня 2024, 18:53
448
0

Захисник Динамо Михавко назвав задачу команди на цей сезон

Гравець-тінейджер киян – про бажане

| Оновлено 10 квітня 2024, 18:53
448
0
Захисник Динамо Михавко назвав задачу команди на цей сезон
ФК Динамо Київ. Тарас Михавко

18-річний захисник «Динамо» Тарас Михавко дав оцінку календарю матчів команди, що залишилися у цьому сезоні УПЛ, та розповів про головну мету колективу.

– Далі в «Динамо» дуже складний календар, будуть важкі матчі з усіма командами з топ-5 ліги. Як ви на це дивитесь? Можливо, аналізували, спілкувались з командою?

– Ні, ми налаштовуємся на кожну гру. Ми прагнемо вигравати в будь-якого суперника і налаштовуємось на перемогу над кожним суперником. Тому я не бачу приводу особливо налаштовуватись на команди з топ-5, ми на всі команди налаштовуємось однаково і працюєм.

– Довелося чути і читати в різних виданнях, що після того, як «Динамо» втратило очки в останньому матчі, що чемпіонська гонка закінчилась. Що ви думаєте з цього приводу?

– Я думаю, що напруга є і вона буде до останніх матчів. Ми налаштовуємось тільки на чемпіонство і будемо над цим працювати, а там, як буде.

«Динамо» у таблиці УПЛ посідає 3-тє місце, маючи 45 очков після 21 матчу. 13 квітня кияни у 24-му турі зіграють в гостях з «Олександрією».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.