Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2024, 22:55
907
0

Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «Мені двічі кололи знеболюючі»

На травмованого форварда «Полісся» чекає консультація

| Оновлено 09 квітня 2024, 22:55
907
0
Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «Мені двічі кололи знеболюючі»
ФК Полісся. Пилип Будківський

Початок квітня нинішнього року, мабуть, назавжди запам'ятається нападнику житомирського «Полісся» Пилипу Будківському.

Шість днів тому йому випала можливість врятувати для своєї команди півфінальний матч Кубка України з полтавською «Ворсклою», коли за рахунку 0:1 на користь суперника арбітр призначив пенальті. Удар Будківського з одинадцятиметрової позначки незадовго до закінчення основного часу виявився невдалим – його парирував воротар полтавців Павло Ісенко. Після фінального свистка форвард «Полісся» був у розпачі, плачучи від прикрості через непотрапляння у фінал.

Вчора ж на долю Пилипа Будківського випало значно серйозніше випробування, яке вже було пов'язане із здоров'ям. У матчі 23-го туру УПЛ «Минай» – «Полісся» стався вкрай неприємний епізод, який призвів до травми футболіста.

На 72-й хвилині поєдинку у боротьбі біля воріт закарпатців нападник у високому стрибку намагаючись завдати удару по м’ячу, зіткнувся головами з гравцем команди господарів Дмитром Піддубним. До скривавленого Будківського, який на відміну від закарпатця постраждав досить серйозно, підбігли представники медичного штабу «Полісся», які довго надавали йому першу допомогу. Врешті решт ескулапи житомирців вивели травмованого гравця за межі поля і передали лікарям швидкої допомоги, яка відвезла його до ужгородської лікарні. Вже потім футболіст приєднався до команди, разом з якою ввечері вирушив потягом «Ужгород – Київ» додому.

«Впродовж вчорашнього вечора мені двічі кололи знеболюючі», – повідомив Sport.ua Будківський. «У мене переламані дві кістки гайморових пазух. Вже вранці я був вдома у Києві, а завтра маю отримати консультацію від лікаря, яка дасть змогу визначитись щодо подальших заходів у процесі лікування та відновлення.

В залежності від складності травми, яку визначають фахівці із щелепно-лицьової хірургії, період відновлення може тривати від двох-трьох тижнів до кількох місяців».

Нагадаємо, що матч «Минай» – «Полісся» завершився з рахунком 3:2 на користь житомирської команди.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.