Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2024, 05:37
2691
4

Це безкультур'я. Григорчук пояснив свою критику одеських уболівальників

Тренер вважає, що фанам не вистачає культури

| Оновлено 15 травня 2024, 05:37
2691
4
Це безкультур'я. Григорчук пояснив свою критику одеських уболівальників
ФК Чорноморець

Наставник «Чорноморця» Роман Григорчук пояснив, чому розкритикував одеських уболівальників після матчу чемпіонату України з «Олександрією».

«Мені це дуже не сподобалося. Ті люди, які на трибунах і які кричать там Брагару, Салюку, взагалі команді... Це просто розчаровує. Це страшне безкультур'я, це не про футбол навіть, гаразд. Це безкультур'я. Ще на стадіоні все чути і коли кричать навіть на збірників України. Це погано».

«І чому я так засмучений. Тому що в Одесі завжди стадіон, уболівальники, команда – одна родина була. Такі речі, я навіть слів не можу підібрати, дуже засмучений. Одеса – це культурне місто, особливе місто».

«І коли таке відбувається... Не хочеться це чути», – сказав Григорчук.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ну так играть нельзя --2 тайм вообще завал и нет замены  усилить игру 
Older fan
В АПЛ трибуны ревут. Но подонка, который  материт футболистов своей команды не по делу, за конкретные ошибки, переживая за результат,  а от фонаря, чтобы на себя внимание обратить и крутизну показать - НАСТОЯЩИЕ фанаты  уронят со второго яруса. Чтобы не смердело таким дерьмом на  родном стадионе.  И у нас так было  полвека назад. А нынче - одни придурки на стадионе, которые приходят побухать, поорать и повыпендриваться, и даже на поле не смотрят. Потому и не ходят теперь  на футбол нормальные люди. Из-за такого вот БЫДЛА.
George1
Для футбола кричать это нормально .футболисты никому не нужны если никто не будет смотреть .В полтаве в Блохина зарядили беляшом и он не расстроился .спокойно улыбался 
Выталкиватель парашутистов
Григорчук,не держи фанатов за лохов, ребята общаются с футболистами и в курсе, что там у вас в команде твориться. Так что ту них тесть право говорить то, что вам, тренерскому составу, не очень по душе... И не думай, что только ты и несколько футболистов знают о том, что сдаются матчи твоей командой в ПЛ...