Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 09 квітня 2024, 14:07
2246
1

Екстренер ПСЖ розповів, що може змусити Мбаппе відмовити Реалу

У Парижі вірять, що Кіліан усе ще може залишитися

| Оновлено 09 квітня 2024, 14:07
2246
1
Екстренер ПСЖ розповів, що може змусити Мбаппе відмовити Реалу
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

Колишній тренер ПСЖ Луїс Фернандес вважає, що перемога з парижанами у Лізі чемпіонів може змусити зіркового форварда Кіліана Мбаппе відмовитись від переходу до мадридського «Реалу».

«Я не вважаю, що питання з переходом Кіліана до «Реалу» вже вирішено. Сезон ще не закінчено, і офіційного підтвердження не було. Це як із тренерами: єдиний, хто сказав, що він залишиться, – це Хабі Алонсо у «Баєрі», і Юрген Клопп – єдиний, хто сказав, що він іде. При цьому доля Хаві невідома, хоча я хотів би, щоб він продовжив. По Мбаппе нам доведеться почекати. Вони обов'язково повідомлять про все. А поки що я можу сказати, що він перебував у ПСЖ протягом семи років, граючи чудово, з відмінним настроєм. Подивимося, що станеться. ПСЖ виграє Лігу 1 та вийде до фіналу Кубка Франції. Якщо ж вони виграють Лігу чемпіонів... Я не виключаю, що все зміниться, і він змінить своє рішення», – наводить слова спеціаліста Sport.es.

Зазначимо, що аналогічну думку висловлював нинішній наставник парижан. «Я все ще сподіваюся, що Кіліан передумає. На даний момент він нічого не сказав і цілком може змінити свою думку. Давайте уявімо, що ми виграємо всі чотири титули цього сезону, і Кіліан в останній момент прийме рішення, що його місце в Парижі. Чому б і ні? Подивимося», – поділився Луїс Енріке з Prime Video.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
...не виграє ПСЖ ЛЧ, не переживай!