Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 квітня 2024, 10:50
10743
6

УЄФА схвалив прохання Реала на матч із Ман Сіті. Про що просили галактікос?

Команди зустрінуться в Мадриді 9 квітня

| Оновлено 09 квітня 2024, 10:50
10743
6
УЄФА схвалив прохання Реала на матч із Ман Сіті. Про що просили галактікос?
Getty Images/Global Images Ukraine

Європейський футбольний союз схвалив прохання мадридського «Реала» про проведення першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з англійським «Манчестер Сіті» за закритого даху домашнього стадіону «Сантьяго Бернабеу».

Нагадаємо, поєдинок «Реал» – «Манчестер Сіті» відбудеться у вівторок, 9 квітня, початок – о 22:00 за київським часом.

Раніше повідомлялося, що названо головного фаворита цьогорічної Ліги чемпіонів.

Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Ожидаются дроны?
didora
Вимоги до всіх матчів по футболу (мається ввиду великому): всі матчі, що проводяться під егідою ФІФА(УЕФА) повинні проводитися на відкритому повітрі, а не в закритих приміщеннях. Але в світі є кілька стадіонів з рухаючою покрівлею (перший в США - 1994р.). Вони створені для комфортних умов (мається ввиду: негативні погодні умови - блискавка, злива, та інше) для глядачів і футболістів. Але при нормальних умовах покрівля не закривається. Освітлення тут ні до чого!!!
easterly
Гібрідною буває не тільки війна, але й спорт: новітня спортивна амуніція з нанотехнологіями, особливе годування, усейбічні медицинські процедури і т.д, направлені на досягнення результату. Також до гібридних варіантів відносяться ще дуже багато речей: психологічний тиск(гуляння фанатів всю ніч під розміщенним житлом команди суперника), преса, рекламні ролики, робота з суддівством, а такж використання природних чинників. Ніхто ніколи не задавав собі питання: чому на відкритому повітрі результати легкоатлетів кращі ніж в закритих поміщеннях? Вважаю, що іспанська команда, намагається заробити додаткові преференції від цього, бо грати з ниньошним Сіті - ой, як не легко. Тому, можливо, вони вже спробували цей варіант, оцінили можливості, і будуть наматися скористатися цією нагодою в досягненні результату
pol-55
Без опадів +12,можливо вітер 6м\с ,може дрони?
nick07
а що є якась вимога щодо того в якому стані має бути покрівля? враховуючи що матч грають майже вночі то на освітленість поля, на тип світла це впливає, всерівно освітлення лише штучне.