Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
864
0

Лідс – Сандерленд. Прогноз і анонс на матч Чемпіоншипа

Поєдинок відбудеться 9 квітня о 22:00 за Києвом.

Лідс – Сандерленд. Прогноз і анонс на матч Чемпіоншипа
Getty Images/Global Images Ukraine. Назарій Русин

9 квітня на «Елланд Роуд» пройде матч 42-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Лідс Юнайтед» зустрінеться із «Сандерлендом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лідс Юнайтед

Команда за Б'єлси змогла нарешті повернутися до Прем'єр-Ліги. Але протрималася там лише 3 роки, минулої весни таки програвши свою суперечку за виживання. Звісно ж, не хочеться застрягти на такому рівні. І для того, щоб виграти гонку в Чемпіоншипі, керівництво білих покликало Даніеля Фарке, що вже не раз робив таке, але з Норвічем. Нині йде непроста боротьба, з Іпсвічем та Лестером, і найгірший з цієї трійки залишається без прямого підйому в АПЛ. І швидше за все, розв'язка настане лише в останньому турі. Загалом, статистика була гарною, хоча Вотфорд на виїзді обіграти не вдалося. А потім взагалі поступилися на виїзді Ковентрі з рахунком 1:2 - у результаті обидва суперники попереду.

Сандерленд

Клуб минулого сезону зміг фінішувати на шостій позиції. Хоча потім було програно стики у плей-оф, все одно це сприймалося як оптимістичний сигнал, з надією на те, що й у 2023/2024 закінчать у зоні плей-оф. Але результати розчарували, і чорні коти, незважаючи на постійні зміни менеджера, вже ні на що не претендують і можуть чекати наступного сезону. Примітно, що після звільнення Біна, який розчарував, не почали призначати нового тренера, зробили в.о. Доддса. Саме за нього чорні коти спочатку змогли хоча б перервати серію поразок нічиєю з КПР удома, а потім обіграли Кардіфф. На такому тлі нульова нічия з Брістоль Сіті була не найкращим, але таки не провальним результатом поєдинку.

Статистика особистих зустрічей

Несподівано, але білі виграли лише 1 поєдинок із 6 останніх. При цьому вони поступилися чотири рази, зокрема 0:1 у грудні на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом білих. Але останні їхні поєдинки насторожують, тому варто придивитися до варіанту з форою +1,5 забитих голів на чорних котів (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.