Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 квітня 2024, 21:26
1990
1

Артета зізнався, чого саме має уникати Арсенал у матчі з Баварією

Головний тренер «канонірів» провів прес-конференцію перед грою 1/4 фіналу ЛЧ

| Оновлено 09 квітня 2024, 21:26
1990
1
Артета зізнався, чого саме має уникати Арсенал у матчі з Баварією
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

9 квітня відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Арсенал» та «Баварія».

Головний тренер «канонірів» Мікель Артета провів прес-конференцію напередодні поєдинку:

«Перед нами стоїть велике завдання проти одного з найуспішніших клубів Ліги чемпіонів. Ми з нетерпінням чекаємо на це. Баварія — топ-команда, і я великий шанувальник Томаса [Тухеля] та того, як він формує свої команди. Я багато дізнався про нього. Коли ви глибоко аналізуєте Баварію, знаєте, що це топ-команда. Нам потрібно добре підготуватися та провести гру так, як ми хочемо. Якщо ми це зробимо, маємо шанс на перемогу.

Це історія. Якщо подивитися на їхню історію участі у змаганнях, все стане зрозумілим. Ми маємо довести, що ми покращилися. За останні кілька місяців ми багато чого навчилися. Це виклик і ми дуже раді бути його частиною.

Кейн? Не тільки він грає, а й ще десять людей, які є у Баварії. Ми знаємо індивідуальні якості цих гравців та його зокрема. Якщо подивитися на ці цифри за останні десять років, то вони просто неймовірні. Він може забивати у різних способах. Він має гравців навколо нього, які надають можливості. Це те, чого ми повинні намагатися уникати».

Форвард Арсенала Габріел Жезус:

«Це найкраща частина сезону для всіх, хто ще у Лізі чемпіонів та бореться у Прем'єр-лізі. Це цікаво, тому що зараз вирішальні ігри, зараз важливі дрібні деталі. Тепер всі знову у формі, і я сподіваюся, що кожен зможе докласти додаткових зусиль та допомогти команді.

Усі знають історію Баварії. Вони виграли безліч титулів – Лігу Чемпіонів та Бундеслігу. Всім відомий рівень клубу, приголомшливий рівень гравців, і неважливо, чи були у них проблеми в останній грі або в останніх двох чи трьох іграх – вони все одно «Баварія», і вони можуть прийти і нашкодити нам. Ось що ми повинні мати на увазі: байдуже, що вони програли свою останню гру, вони все одно – «Баварія».

Тут усі знають якості Гаррі Кейна – особисто для мене він найкращий фінішер у світі. Приємно грати проти такого гравця. Очевидно, ми хочемо змусити його замовкнути, а потім намагатимемося виграти гру. Але справа не тільки в Гаррі Кейні – вони мають таких гравців, як мій старий друг Сане, Мусіала, Комман, Мюллер, Гнабрі. Там є якісні гравці».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Зинченко с его забегами в чужую штрафную должен избегать