Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 08 квітня 2024, 22:27
3447
2

Підручний продовжить працювати із Санітрою у наступні два роки

Раніше словацький спеціаліст покинув збірну України

| Оновлено 08 квітня 2024, 22:27
3447
2
Підручний продовжить працювати із Санітрою у наступні два роки
НОК УкраЇни. Дмитро Підручний

Капітан збірної України з біатлону Дмитро Підручний повідомив про те, що у найближчі два роки буде працювати окремо від команди під керівництвом Юрая Санітри, який недавно покинув посаду головного тренера збірної:

«Я звернувся до Івана Крулька і дякую, що він мене почув. Ми мали хороший діалог і багато спілкувалися з приводу вибору тренера. Прийшли до згоди, що мені за 8 років багато чого вдалося і є налагоджена певна схема роботи. Незважаючи на травми, які у мене були, за ці два роки ми все одно знаходили можливості тримати досить пристойний рівень.

Ми дійшли згоди, що я продовжу роботу з Юраєм на ці два роки до Олімпіади, щоб не ламати цю систему, яка у нас з ним вибудована. Зважаючи на те, що в нас команда дуже сильно омолоджується і юніори переходять до дорослої команди, я розумію, що з Надією Олександрівною (Бєловою – прим.) буде тренуватися велика група.

А оскільки я більш віковий спортсмен, то робити під мене спеціальний план – це не зовсім комфортно. А особливо, коли в неї буде група молодих спортсменів і до них потрібно більше уваги, і зовсім інша робота, ніж в моєму віці. Тому вдячний Федерації, що мене почули і прийняли рішення, щоб я міг готуватися до Ігор ці два роки окремо.

З останніх домовленостей – це має бути окрема індивідуальна робота з Юраєм. Повністю автономна. Це більше схоже на те, що я останні два роки робив. Якщо аналізувати останній рік, то я тренувався лише два збори з командою, а далі все було окремо-індивідуально. Я їздив сам, один збір з Віталієм Мандзиним, а далі їздив сам, просто без Юрая. А зараз будемо вдвох окремо».

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
що тут можно сказати, Дмитру видніше .
Iigor6583
Ого, особистий тренер. А не зажирно ?  Тоді кожному по тренеру, для лиж і стрільбі. Гуляти так гуляти. Результати будуть ті самі, що в цьому сезоні. Що з черепах візьмеш.