Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 08 квітня 2024, 12:11
14068
1

ПІППЕН – про відносини з Джорданом: «Мені дуже боляче»

Два легендарні баскетболісти не зблизилися поза майданчиком

| Оновлено 08 квітня 2024, 12:11
14068
1
ПІППЕН – про відносини з Джорданом: «Мені дуже боляче»
Getty Images/Global Images Ukraine. Майкл Джордан та Скотті Піппен

Легендарний форвард «Чикаго Буллз», шестиразовий чемпіон НБА Скотті Піппен розповів, що він шкодує, що не зміг зблизитися з легендарним Майклом Джорданом.

«Зазвичай я не дозволяю нашій відсутності близьких відносин турбувати мене. У мене багато друзів. Але бувають випадки, і перегляд документального фільму один із них, коли я думаю про те, якими б хотів бачити наші стосунки, і мені стає боляче.

Дуже боляче. Я в жодному разі не є невинною стороною. Я втратив кілька моментів, які б могли змінити ситуацію, і мені доведеться з цим жити», — написав Піппен у своїй книзі.

У 1987 році Джордан подарував Піппену набір ключок для гольфу. Джордан любив грати в гольф та запрошував Піппена грати з ним у вільний час. Однак Піппен ніколи не приєднувався до Джордана на гольф-полях.

«Ще одна можливість, якщо її можна так назвати, з'явилася влітку 1993 року, і я почуваюся жахливо щоразу, коли думаю про це. Батька Майкла, Джеймса Джордана, було вбито. Вони були нерозлучні. Коли я почув цю новину, я мусив одразу ж зв'язатися з Майклом.

Натомість я звернувся до відділу зв'язків із громадськістю «Буллз», і коли мені сказали, що ніхто з організації не зв'язувався з ним, я здався. Втративши за три роки до цього власного батька, я, можливо, міг би втішити Майкла. Досі ми з ним не розмовляли про смерть».

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Войцеховский
А потом жена ушла к его сыну. И стало вообще весело