Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 квітня 2024, 08:39
1663
10

Легендарний ексгравець МЮ розкритикував оптимізм тен Хага

Рой Кін знайшов негатив у грі «червоних дияволів»

| Оновлено 08 квітня 2024, 08:39
1663
10
Легендарний ексгравець МЮ розкритикував оптимізм тен Хага
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Колишній капітан «Манчестер Юнайтед» Рой Кін виступив із критичним коментарем оптимістичним словам наставника команди Еріка тен Хага після матчу «червоних дияволів» із «Ліверпулем» (2:2).

«Схоже, він випив пару келихів вина після матчу. Не знаю, наскільки воно було міцним, але він виглядав дуже життєрадісним, чим я захоплююся – очевидно ж, що він бачить те, чого не бачу я.

«Ман Юнайтед» грає як середняк, як маленький клуб, і незрозуміло, за рахунок чого вони збираються перемагати. Зараз вони борються з «Віллою» і «шпорами» за 4-5-ті місця і поступаються їм. Тому я не поділяю його оптимізму. Може, тому, що я вже трохи старий і буркотливий», – заявив Рой Кін.

«Манчестер Юнайтед» у таблиці АПЛ посідає 6-те місце, маючи 49 очок після 31 матчу.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
У Тен Хага наибольший процент побед среди всех тренеров МЮ в истории - 60%, у Фергюсона 59%. Как тебе такое сэр Алекс? Просто английский футбол уже не тот, что был при Ферги, не получится взять и высосать всех лучших игроков лиги пылесосом как это делал МЮ с 1990 по 2010 год, оставив конкурентов с носом. Пришли большие деньги, американские, русские грязные, арабские и тут гегемон понял, что он уже не такой и гегемон у себя дома, что надо скаутить весь мир, а с этим у МЮ большие проблемы - со скаутингом. Покупали абы кого на просто космические деньги, шейхи отдыхают. Ситуацию призван изменить Рэтклифф, если характерами сойдутся, то Тен Хаг останется на следующий год. МЮ не то, чтобы совсем плохо играет, у них был период осенью в пару месяцев когда они не могли забить даже один гол, при этом создавая кучу моментов, вот тогда было потеряно много очков. Чтобы бороться с  Ливерпулем, МС и Арсеналом МЮ нужно забивать на 20-30 голов больше чем сейчас.
pol-55
МЮ потрібно було Любими! способами замати Г.Кейна,він би побив всі рекорди в Англії і МЮ зовсім по другому виглядав.
andre_lui
В цьому сезоні так. А там побачимо. Арсенал з Артетою теж 2-3 сезони боровся за 10-ті місця