Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
538
0

Василь РУНІЧ: «Провалений дебют із Шахтарем не вибив Рух із колії»

Гравець львівської команди розповів про матч 23-го туру УПЛ із гірниками

Василь РУНІЧ: «Провалений дебют із Шахтарем не вибив Рух із колії»
ФК Рух. Василь Руніч

В центральному матчі 23-го туру чемпіонату України «Шахтар» взяв гору над порушником спокою в УПЛ – «Рухом» – з рахунком 3:1.

Півзахисник львів'ян Василь Руніч ексклюзивно для Sport.ua розповів, що перешкодило «Руху» досягти позитивного результату:

– Навіть в протистоянні з грандом українського футболу «Рух» намагався діяти в звичній манері, з акцентом на атаку, високою інтенсивністю. Звичайно, прикро, що пропустили два швидкі голи. Не думаю, що, як кажуть, перегоріли, просто десь банально забракло концентрації, не обійшлося й без індивідуальних помилок.

Проте навіть після такого невдалого початку «Рух» довів, що здатен добиватися зламу навіть в поєдинку з фаворитом. Я не думаю, що «гірники» за рахунку 2:0 десь збавили оберти, вважаючи, що справу зроблено. Скоріше, ми своєю активністю ускладнили їм життя. Відіграли один м'яч, були ще напівмоменти відзначитися. На жаль, все зіпсував доволі курйозний третій пропущений гол, що допоміг номінальним господарям, як кажуть, закрити гру.

Слід віддати належне «Шахтарю», це команда зі своїм стилем, хорошим підбором виконавців, а «Рух» ще тільки долає етап становлення, й тому навіть поразки можуть багато чому навчити. Ось чому сьогодні нічого надзвичайного не трапилося, просто чемпіон підтвердив свій високий клас. Нам слід ретельно попрацювати над помилками, адже в чемпіонаті найцікавіше ще попереду. Вже в наступному турі на нас чекає ще одне випробовування – з «Кривбасом», який також горить бажанням зійти на п'єдестал пошани. Проте й у нас амбітні плани.

Ввечері 7 квітня матч 23-го туру УПЛ між командами «Шахтар» Донецьк та «Рух» Львів завершився перемогою гірників з рахунком 3:1.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.