Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Греція
|
6892
2

«Його мозок працює так, як у Мессі». У Греції відзначили екс-хава Шахтаря

Бернард зумів стати важливою фігурою для «Панатінаїкоса»

«Його мозок працює так, як у Мессі». У Греції відзначили екс-хава Шахтаря
instagram.com/bernard. Бернард

Центральний нападник «Панатінаїкоса» Фотіс Іоаннідіс, який є найдорожчим футболістом команди за оцінками Transfermarkt (10 мільйонів євро), під час спілкування з пресою особливо виділив хавбека грецької команди Бернарда, який відомий в Україні за виступами у складі «Шахтаря».

«Ви змушуєте мене назвати лише одного улюбленого партнера по команді і ставите мене в незручне становище! Ви зараз починаєте велику розмову, і я боюся, що можу образити деяких людей. Якби мені довелося вибрати одного і лише одного, я назвав би Бернарда».

«Він чарівник. Крім того, як він поводиться із м'ячем, мене вражає те, як він сприймає те, що відбувається навколо нього, на полі у великому радіусі, як він у безперервному темпі сканує простір».

«Його мозок працює так само, як у Мессі, без перебільшення. Перш ніж отримати м'яч, він знає, що збирається робити. У нього ясність та приголомшлива точність у пасах. І я думаю, що це навик, який чим більше ти розвиваєш, тим кращим гравцем ти стаєш», - сказав Іоаннідіс.

Нагадаємо, Бернард є найдорожчим трансфером в історії «Шахтаря». За бразильця у 2013 році «гірники» заплатили «Атлетіко Мінейро» 25 мільйонів євро.

На початку лютого цього року «Атлетіко Мінейро» повідомив, що підписав з Бернардом попередній контракт, який набуде чинності влітку – після закінчення терміну чинної трудової угоди хавбека з «Панатінаїкосом».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Дык экс-игрок Шахтёра же, и этим всё сказано! ФК Шахтёр - знак наивысшего качества!!!