Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2024, 05:13
28444
60

В УАФ скандал. Куди хотіли витратити призові за вихід України на Євро-2024?

Конфлікт виник між Олександром Шевченком та Євгенією Сагайдак

| Оновлено 01 травня 2024, 05:13
28444
60
В УАФ скандал. Куди хотіли витратити призові за вихід України на Євро-2024?
УАФ

В Українській асоціації футболу виник конфлікт між віцепрезидентом Олександром Шевченком та фінансовим директором Євгенією Сагайдак.

За інформацією українського журналіста Ігоря Бурбаса, Шевченко, який очолює комітет дитячо-юнацького футболу, збирався на власний розсуд розпоряджатися грошима, які збірна України заробила за вихід на Євро-2024 (9,25 мільйона євро) і направити їх на розвиток футзалу, Сагайдак не дозволила цього зробити, за що отримала порцію словесних образ і погроз. Зазначається, що в конфлікті є свідки – це перший віцепрезидент Павло Бойчук, генсек Ігор Грищенко та голова асоціації футзалу Сергій Владико.

Ситуація вже переросла у провадження, яке за фактом письмового звернення відкрили у комітеті з етики та контрольно-дисциплінарному комітеті УАФ. Якщо конфлікт не вирішиться на рівні УАФ, Євгенія Сагайдак збирається звернутись в правоохоронні органи.

Оцініть матеріал
(188)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 01 травня 2024, 11:30 17
Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Після нещодавнього подвійного протистояння із «Зорею» гірники тепер двічі зіграють із одеситами

Коментарі 60
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Korkust
Як по мені то взагалі хто займався фінансами при Павелко потрібно звільнити і набрати нових людей, тому що ці от виродки були в темі всього того що там відбувалося! А то я щось не бачу де ось ці всі фінансові директори, віце-президенти і інші піднімали питання не доцільного використання коштів і купівля обладнання для шкіл за завищеними цінами!
shoko
Інформацію як я розумію зі статті подається журналістами некоректно. У статті і заголовку йде про те що віце-президент на власний розсуд хотів направити на футзал ці 9 лямів, а у пояснювальній записці що запропонував розглянути можливість профінансувати деякі заходи  і запропонував дещо з цих потреби  закрити власними коштами. Морально етичні норми всередені УАф навіть розглядати не хочу. Для розуміння - це та Сагайдак яка разом з павелком і запісоцьким була в суді по розтраті. Тобто павелківська наближена по фінансовим шурам-мурам. Поки УАФ не відчиститься від усіх цих павелківських-костюченківських кадрів  -  в УАФ будуть роздмухуватися скандали.
shoko
Вам теж здається що подання нашимі спортивними ЗМІ у такому стилі і дуже оперативно навіть фото доповідною попахує відпрацюванням коштів по павелківській заказухі? )) А спорт.юа? чи це просто низький рівень журналістики? ))
didora
Да!!!. Проблема ще та. Де ж діти ті 9 млн.євро. Проблема??? Та якщо не знаєте куди, то віддайте на ЗСУ!!!
LexХХХ
Ця Сагайдак ще при Павелку була фінансовим директором УАФ, і в 2022 році її підозрювали в розкраданні трьох млн євро. Не захотів віце-президент ділитись з фінансовим директором, от і побили горшки😂
avk2307
Команда павелки намагається не втратити контроль будь якими способами. 
Спорт.юа транслює мені здається все за що може павелко зачепитися і навпаки ігнорує людей тіпа Андріюка,які іншу точку зору подають.
Там всі не ангели, але чомусь дають тільки одні думки в спорт.юа
steelmaker
Цирк пішов, клоуни залишилися...
maxno
Таких листков без подписки можно на любом компьютере миллион напечатать и все этому верят . А если бурбас это сказал это всё бурбасятина. 
Владислав Рейский
— Остап Ибрагимович, когда мы будем делить наши деньги?
Boodya
То ж казали, що в УАФ "дирка" в бюджеті, чи вже ні?
mini.f
Футбольну спільноту України як завжди надурили... І будуть дурити ще багато років. до тих пір. поки в країни не буде дійсно демократичної влади, а не влади корупціонерів та олігархів. З самого початку цієї санта-барбари з арештом павелки та його шістки Запісоцького, произначенням Шевченка президентом УАФ ( так.так,. - призначенням, тому що вибирати не було з кого...), обіцянкою нашого гаранта Чеферину, що павелку не посадять до буцегарні, було зрозуміло - одніх злодіїв міняють на інших. А хтось подумав, що іх мрії збулися і наш футбол заживе новим життям.  Але життя воно таке, багатогранне і має свої закони - не може бути в самій корумпованій державі Європи відокремленної від державної корупції громадьської організації під назвою УАФ. Пішли перші скандали, і це тільки початок, тому-що до влади в УАФ прийшли нові, бідні люди з пустими кишенями у яких тільки одна мета - за той час, який вони будуть при владі. встигти стати заможними функціонерами. Так було, є и буде, хочимо ми цього чи не хочимо, і це велика біда нашого суспільства.  І це відноситься не тільки до УАФ, такі речі відбуваються в регіональних асоціаціях - фальсифікації, тиск на непокірних, грошові і майнові оборутки, крадіжка фінансової допомоги від УАФ і т.д. Впевнений на сто відсотків, що цей скандал потехеньку сховають до шухляди, а через місяць його всі забудуть. Не буде Андрій Шевченко карати своїх людей. яких він і привів до УАФ, це було би дуже не логічно. А ось цієї жіночки може  і не бути в УАФ через відповідний проміжок часу, таких "чесних" людей в такому колективі тримати не будуть... Так що до назви УАФ я далі буду приписувати  - ОПГ. Всім вдачі по житті... 
Mamay
На дрони відати гроші, всі футболісти так кричать ми за військових бʼємось от і на армію віддати призові
maxno
Бурбас там лично был или где-то кто-то сказал . Бывший журналист он если что-то врёт а врёт он на 95 процентов .
adidas777
Смердюча бурбасятина...
Alexey75
Всё те же проблемы, что и раньше.
Ничего не поменялось 
Влад Бойко
Респект що розказала все. Така поведінка неприпустима, таких гопніків при владі не повинно бути, надіюсь підніметься шум і його звільнять, бидлоту. ДО корита прийло понімаєш!
Выталкиватель парашутистов
Произошло то, что рано или поздно должно было случиться. По составу нового руководства УАФ изначально было видно, что толку там априори не может быть. И я в этом уверен был, есть и остаюся .... Надеюсь, что эта женщина жива и здорова и с ней ничего плохого не случиться в будущем. Тут правильно заметил, что она, с большой долей вероятности, больше работать не будет в этом осином гнезде. Я грешным делом подумал, что скандалы начнутся где-то после года "работы" УАФ, но жадность и патологическая тяга к халявным деньгам проявилась гораздо раньше намеченного срока....Когда начинаешь интересоваться персоналиями членов Исполкома УАФ, то становиться очевидным - этих людей назначили не для того, чтобы вытащить наш футбол с болота мошенничества, договорняков и судейского беспредела. У всех  их одна, но пламенная страсть - деньги, деньги и еще раз деньги. На их знамени - портрет ахметова, и этим все сказано. Пока в туннеле,под названием украинский футбол, фонаря в конце не видно....
Megw
Не дали вкрасти 
ZANREGENT1993
Щас Зеленский Вам расскажет куда деньги отдать.
Микола Захарченко
Як вони вже за...колупали красти