Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
1051
0

Спортінг – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 6 квітня о 22:30 за Києвом

Спортінг – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

6 квітня на «Жозе Алваладе» пройде матч 28-го туру чемпіонату Португалії, в якому «Спортінг» (Лісабон) зустрінеться з «Бенфікою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Спортінг (Лісабон)

Команда тепер зосередиться на боротьбі на внутрішній арені. Вона так і не підібрала ключа до Аталанти. Італійцям програвали на груповому етапі Ліги Європи, і знову зігравши з ними в 1/8 фіналу і закінчивши хоча б внічию вдома, потім вирішальний поєдинок у Бергамо закінчився для португальців 1:2. Цього тижня вони вже грали з Бенфікою, у півфіналі-відповіді кубка. Там все закінчилося нічиєю – результат на їхню користь. Тепер підопічні Рубена Аморіма всі сили кинуть на Прімейру. Там прогрес левів безперечний, не варто забувати, що провальний минулий сезон закінчився на четвертому місці, навіть за спиною у Браги. Тепер зелено-білі випередили давно і архієпископів, і Порту. Але із сусідом триває непроста боротьба за титул. Але, вигравши у Ештрели, вдалося зберегти лідерство.

Бенфіка

Клуб не може собі дозволити думати лише про перипетії національної першості. Орли досі продовжують боротьбу у Лізі Європи, куди випали з третього місця у групі Ліги чемпіонів. Це, мабуть, навіть пішло на користь, адже у простішому турнірі підопічні Рогера Шмідта послідовно вибили і Тулузу, і Рейнджерс (Глазго). Попереду чвертьфінальне протистояння проти Марселя і кожен хоче пройти в наступний раунд. При цьому орли хочуть залишитись першими і на внутрішній арені. Зараз залишилася фактично суперечка 1 на 1 із сусідом-ворогом. Після 1:0 з Шавешем збереглося статус-кво: діючий володар титулу відстає на 1 очко, але й зіграв на матч більше.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Якщо говорити саме про чемпіонат, опустивши кубок, то у червоно-білих серія з чотирьох дербі без поразок: з пари перемог та нічиїх, у тому числі 2:1 у листопаді.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що лідер наростить відрив, обігравши вдома орлів. Але всі розуміють, що переможець поєдинку, найімовірніше, стане чемпіоном. Отже, чекаємо тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.