Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
444
0

Рома – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 6 квітня о 19:00 за Києвом.

Рома – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 квітня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 31-го туру Серії А, в якому «Рома» зустрінеться з «Лаціо». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Рома

Команда показує цікаву тенденцію. Жозе Моурінью все ще дає користь і забезпечує прогрес тим, з ким працює. Але якщо раніше клуб додав після приходу Особливого, то зараз поштовхом для розвитку стає звільнення цього фахівця. Адже спочатку Де Россі був саме що тимчасовим правителем: свою легенду і недавнього капітана звали, щоб футболісти могли під парасолькою його авторитету захиститися від критики фанатів і так-сяк завершити нинішній розіграш. Але виявилося, що цілком можна ще й урятувати для вовків цей футбольний рік. У Лізі Європи італійці вже у чвертьфіналі, і в четвер розпочнуть раунд 1/4 із чудово знайомим Міланом. При цьому паралельно велика кількість перемог в останні місяці дозволила наблизитися максимально до квартету лідерів. І раптом оступилися з Лечче, не забивши і закінчивши нульовою нічиєю.

Лаціо

Клуб також змінив наставника перед фінішним ривком. Тільки обставини у своїй були принципово інші. Все-таки з Мауріціо Саррі був непоганий відрізок, більш того, за підсумками минулого сезону було взято друге місце. Вище фінішували востаннє 2000-го, коли брали друге скудетто. При цьому орли занадто різко здали в новому розіграші Кальчо, і коли вони ще й не втримали перевагу, створену після домашніх 1:0, і розгромно поступилися Баварії в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, з тренером попрощалися. Наступником став Ігор Тудор, причому хорвату довелося стартувати на новому місці проти фактично рідного для себе Ювентуса, причому і в Серії А, і у кубку. Зі Старою Синьйорою в чемпіонаті вийшло здобути перемогу, нехай і мінімальну, а ось потім у Турині посеред тижня закінчили 0:2.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом біло-блакитні явно кращі в капітолійському дербі. Вони виграли тричі у чотирьох останніх поєдинках із сусідом за єдиної нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують вовкам. Але й вони, як і гості, мало забивали в крайніх поєдинках. Так що не чекаємо на видовища в дербі - закінчать на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.