Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 квітня 2024, 16:12
479
0

Евертон – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 квітня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 06 квітня 2024, 16:12
479
0
Евертон – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

6 квітня на «Гудісон Парк» пройде матч 32-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Бернлі». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Евертон

Команда нещодавно грала під керівництвом Карло Анчелотті, мала на полі Хамеса Родрігеса і декларувала цілком публічно мету вийти до Ліги чемпіонів. Втім, далі був різкий спад, коли обидва попередні сезони іриски повною мірою боролися за виживання, виборюючи вирішальні, рятівні очки в крайніх турах. А зараз, коли за Шона Дайша вдалося нарешті додати, синіх покарали штрафом. Коли вдалося трохи скостити, і замість -10 залишилося тільки -6, ще й на тлі достатньої кількості відверто слабких колективів, іриски якось здулися, і брали максимум нічиї. Вже після перерви була поразка Борнмуту 1:2, а ось із Ньюкаслом закінчили хоча б нічиєю, 1:1 - це теж дозволило наростити дистанцію від Лутона, найкращого із нинішньої трійки аутсайдерів.

Бернлі

Клуб дуже щільно асоціюється саме із Шоном Дайшем. Рудоволосий менеджер пережив на Терф Мур багато від підйому з Чемпіоншипу і до кваліфікації в єврокубки. Але навіть йому не простили втрату місця у Прем'єр-Лізі позаминулого року. Начебто всі виправили ставкою на Компані, що здавалася влучанням в десятку. Але це було минулого сезону, коли Венсан зі своїми підопічними громив усіх поспіль і достроково виграв дивізіон. Але вже на новому-старому рівні відверто провалювався і бельгієць, і його підопічні, і шансів на виживання дедалі менше. Втім, в останніх поєдинках, уже чотирьох поспіль, виходило не програвати, і з Челсі та Вулверхемптоном після паузи на ігри збірних все закінчилося нічиїми з обміном голами.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Іриски виграли тричі у чотирьох останніх поєдинках, за єдиної поразки. Вже минулої осені були 3:0 у Кубку Ліги та 2:0 в АПЛ на користь синіх.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу ірисок вдома. Але в останніх турах гості виглядали солідніше – ставимо на них при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,73).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.