Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс
| Оновлено 05 квітня 2024, 22:15
2527
5

«Команда іноагентів». Президент ОКР розкритикував російських тенісистів

Станіслав Поздняков висловився про участь представників рф на кортах Парижа на ОІ-2024

| Оновлено 05 квітня 2024, 22:15
2527
5
«Команда іноагентів». Президент ОКР розкритикував російських тенісистів
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент Олімпійського комітету росії Станіслав Поздняков розкритикував російських тенісистів за їхню позицію з приводу виступів на Олімпійських іграх 2024 в Парижі під нейтральним прапором:

«Наразі у публічному просторі розгорнулася дискусія між Іриною Вінер та представниками тенісу щодо виступу на Олімпійських іграх у нейтральному статусі.

Хочу наголосити, що поділяю та підтримую позицію Ірини Олександрівни, наші думки тут повністю збігаються. Єдине, не погоджуся з визначенням «команда бомжів» саме у випадку тенісистів, які більшу частину часу живуть за кордоном, там же заробляють, стверджують при цьому, що «грають за себе», засуджують політику своєї країни та СВО [так на росії називають війну на території України].

Тож правильніше, на мій погляд, — «команда іноагентів». Для якої точно не виникне перешкод представляти на Олімпіаді самих себе. Тим більше, що індивідуальне олімпійське підприємництво зараз активно пропагується з Лозанни», – написав Поздняков у своїх соціальних мережах.

У березні з'явилася інформація, що Міжнародна федерація тенісу (ITF) допустить гравців з росії та білорусі на Олімпіаду та Паралімпіаду в Парижі в нейтральному статусі.

Олімпіада-2024 пройде у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Правила ITF вимагають, щоб гравець «представляв країну», щоб кваліфікуватися на Олімпійські ігри. Для цього потрібно брати участь у Кубку Девіса та Кубку Біллі Джин Кінг у 2022, 2023 та 2024 роках, звідки збірні росії та білорусі були усунені.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хто для України? Визначено двох фіналістів Кубка Азії U-23 та учасників ОІ
Футбол | 29 квітня 2024, 22:55 0
Хто для України? Визначено двох фіналістів Кубка Азії U-23 та учасників ОІ

Японія та Узбекистан зіграють у фіналі, заодно здобувши путівки на Олімпіаду

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Нехай цього позднякова та вінер відправляють грати. Вони ж справжні скрєпні патріоти - мають брати олімпійське золото. Як мінімум в міксті. А якщо ні - значить недостатньо любили росію та путіна. Значить в Сибір на каторгу. 
Fdail
І при цьому абсолютно впевнено можна сказати, що абсолютно всі за можливим одиничним виключенням у вигляді Касаткіної просто проковтнуть і далі будуть знаходитися в своїй трусливій рабській позиції.  
Falko
Молодець Поздняков! Там серед дівок є кілька путінських підстілок або, напр., якийсь Хачанов, а він їх усіх із лайном змішав й іноагентами обізвав. Аплодую стоячи
sandy60
начальник скаржиться на своїх підлеглих, що якісь вони не такі, і його не слухаються. придурок. МОК давно відсторонив цього гада від діяльності.
Login_loginchuck
Сука, мрази)))) их исключать и не допускать надо, а под флагом бомжей они не против выстцпать. Но и такая реакция пойдет