Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 06 квітня 2024, 01:07
2427
0

Тренер Лівого берега: Матч із Карпатами покаже, чи будемо боротися за УПЛ

Віталій Первак розповів про весняний старт сезону

| Оновлено 06 квітня 2024, 01:07
2427
0
Тренер Лівого берега: Матч із Карпатами покаже, чи будемо боротися за УПЛ
ФК Лівий Берег. Віталій Первак

Сьогодні в третьому турі групи «Чемпіонська» Першої ліги футболісти «Лівого берега» перемогли в гостях «Прикарпаття» – 1:0 та, схоже, повертають інтригу в боротьбі за підвищення в класі.

Головний тренер «Лівого берега» Віталій Первак у розмові з кореспондентом Sport.ua розповів, чи вже з'явилася конкретика в завданнях команди на поточний сезон:

- Поки що рухаємося від гри до гри. Тішить, що в другій частині першості здобули вже три звитяги поспіль й відчутно скоротили відставання до «Інгульця», який поступається лише «Карпатам».

- А з тих поєдинків, які «Лівий берег» провів навесні, які запам'яталися найбільше?

- Найважче далася сьогоднішня перемога в Івано-Франківську. Господарі створили два гольові моменти, ми – три й у загалом рівній боротьбі все вирішив єдиний м'яч, забитий після розіграшу стандартного положення.

Що ж до власне якості гри, то найменше у мене було претензій до підопічних після поєдинку попереднього туру – з «Агробізнесом», в якому взяли гору – 3:0.

- Багато експертів вважають, що рівень підготовки команд групи «А» Першої ліги був вищий, ніж у групі «Б», де виступав на першому етапі «Лівий берег». А Ви якої думки?

- Скоріше, в групі «А» був більш рівний склад учасників. Тому й було менше прохідних матчів. Також слід звернути увагу на те, що в групі «А» всі поєдинки відбувалися на трав'яних газонах, а в нашій – «Чернігів», «Полтава» та «Кремінь» приймали суперників на полях зі штучним покриттям, що створювало для гостей додаткові труднощі й впливало певною мірою на результат.

- Що скажете про зимових новачків «Лівого берега»?

- З-поміж них лише воротар Максим Механів став основним гравцем. До решти не маю претензій по відношенню до своїх обов'язків, але їм ще треба довести, що вони заслуговують виходити у стартовому складі.

- Уже зараз можна сказати сміливо, що «Лівий берег» гарантував собі, як мінімум, участь у перехідних матчах за право підвищитися в класі. Але й до другого місця, яке дозволяє напряму пробитися до УПЛ, вже близько.

- Ми поки що намагаємося не заглядати до турнірної таблиці. А чого варті насправді, переконаємося вже в наступному турі, коли прийматимемо фаворита – «Карпати». Не виключено, що саме після цього протистояння й з'явиться конкретика в завданнях «Лівого берега» на поточний сезон.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 2
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.