Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
1305
0

Лілль – Марсель. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 5 квітня о 22:00 за Києвом.

Лілль – Марсель. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine. П'єр-Емерік Обамеянг

5 квітня на «Стад П'єр-Моруа» пройде матч 28-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Лілль» зустрінеться з «Марселем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лілль

Команда примудрялася у самого ПСЖ відібрати чемпіонський титул. То було, втім, тим піком, після якого і провідні футболісти почали розходитися, і успішний тренер пішов - загалом, типова ситуація для таких вискочок. Втім, і до середняків доги не опустилися. З Паулу Фонсекою вони минулого сезону закінчили 5-ми у підсумковій таблиці, за рахунок чого отримали право зіграти у Лізі конференцій. Там французи досі у боротьбі, і наступного тижня проведуть перший чвертьфінал проти Астон Вілли. Намагаються в клубі й у Лізі 1 додати, щоправда, там досить щільна група претендентів на єврокубки, і розв'язка настане лише у травні. Тим важливіше було обіграти Ланс - з ним вдома минулого туру закінчили на 2:1.

Марсель

Клуб за півроку грав під керівництвом вже трьох наставників, що точно не символізує якусь стабільність та добрі результати. Але найпарадоксальнішим є те, що ще можна цілком гідно завершити цей футбольний рік. Гассе, який змінив наприкінці зими Гаттузо, почав з того, що виграв у вольовому стилі у Ліги Європи у Шахтаря, а потім ще й з Вільярреалом французи в першому ж поєдинку влаштували розгром 4:0, тому відразу вирішили питання про вихід до чвертьфіналу. Там, правда, чекає дуже неприємний суперник, Бенфіка. При цьому, вигравши тричі поспіль після зміни наставника, провансальці перед іграми збірних поступилися Ренну. ПСЖ взагалі виграв 2:0 при тому, що з середини 1-го тайму грав у меншості.

Статистика особистих зустрічей

Як правило, останнім часом у цій парі чергуються домашні перемоги з нічиїми на Велодромі. Там і цього сезону, у листопаді, сторони обійшлися без голів.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари догів, що грають на своєму полі. Але все-таки безпечнішою виглядає ставка на успіх господарів арени за нульової фори (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо Київ – Верес. Стали відомі стартові склади
Футбол | 01 травня 2024, 14:20 0
Динамо Київ – Верес. Стали відомі стартові склади

Перенесений матч 5-го туру УПЛ розпочнеться о 15:30

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»
Бокс | 01 травня 2024, 11:16 4
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»

Український боксер – про поразку в бою за абсолютне чемпіонство

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.