Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
857
0

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми не підлаштовуємося під суперника»

Тренер «Динамо» – про перемогу над «Зорею»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми не підлаштовуємося під суперника»
ФК Динамо Київ. Олександр Шовковський

Головний тренер «Динамо» Київ Олександр Шовковський прокоментував перемогу 3:0 над «Зорею» в перенесеному матчі 6-го туру УПЛ:

– По-перше, хочу подякувати нашим захисникам за те, що захищають нашу країну, що дозволяють нам виходити на поле і дарувати їм позитивні емоції.

По-друге, порівняно з минулою зустріччю із «Зорею» це була зовсім інша гра. І в тому, що стосується погодних умов, і щодо складу суперника. Але наші напрацювання не залежать від суперника, ми не підлаштовуємося, а намагаємося реалізувати свої плани під час гри. Рахунок 3:0 говорить за себе - сьогодні ми продемонстрували якісну гру і порадували наших уболівальників.

– Що з Тарасом Михавком?
– Він відновлюється після пошкодження. На жаль, таке у футболі трапляється. Але в нас достатньо гравців і своє обличчя - якщо хтось вибуває, його є ким замінити. Так, безумовно, ми чекаємо повернення і Тараса, і Віталія Буяльського, і Володимира Шепелєва - і готуємося до наступних матчів.

– Володимир Бражко після збірної вже в другому матчі забиває. Як вам його гра?
– Уся команда зіграла на високому рівні. Так, не обійшлося без помилок, але це футбол. Щодо Бражка, він забиває, це чудово, це на користь команді, але в принципі мені не важливо, хто ставить крапку. Головне, щоб команда вигравала і демонструвала якісну гру.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.