Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 квітня 2024, 05:22
316
0

ВІДЕО. Жіноча збірна України веде підготовку до матчів відбору Євро-2025

5 квітня синьо-жовті стартують у кваліфікації ЧЄ поєдинком проти Косова

| Оновлено 04 квітня 2024, 05:22
316
0
ВІДЕО. Жіноча збірна України веде підготовку до матчів відбору Євро-2025
УАФ

Жіноча збірна України веде підготовку до двох стартових матчів відбору жіночого Євро-2025 із командами Косова та Хорватії.

29 березня українська збірна розпочала навчально-тренувальний збір у турецькій Антальї. Своїми емоціями після початку роботи поділилися гравці збірної України.

Захисник Любов Шматко: «Підготовка проходить чудово, зібралися, але ще не всі під'їхали. Основна група тренується, ми трішки відновилися. Зараз усі збірні добре готуються, так би мовити, виросли. Думаю, матч із Косовом буде непростим, але ми повинні вийти й показати свою найкращу гру».

Півзахисник Вероніка Андрухів: «Думаю, що наша команда зараз у хорошому, позитивному стані. Уже почався чемпіонат, усі в хорошій формі. Був нелегкий переліт, але ми вже відновилися. Було легеньке втягувальне тренування, надалі будемо працювати вже в повну силу. Гадаю, підійдемо до першого матчу в хороших кондиціях.

До всіх суперників готуємося дуже серйозно, немає жодної недооцінки. На мою думку, збірна Косова трохи поступається Хорватії в техніці, але це бойова команда, яка буде боротися до кінця на кожному клаптику поля. Тому нам треба налаштуватися психологічно, а фізично, думаю, ми вже готові. Потрібно дослухатися до тренера, виконати всі установки. Думаю, у нас усе вийде».

У кваліфікації чемпіонату Європи 2025 серед жінок збірна України виступатиме в групі В4, де її суперницями будуть команди Уельсу, Хорватії та Косова.

5 квітня синьо-жовті стартують у відборі номінально домашнім поєдинком проти Косова. Гра відбудеться на стадіоні «Мардан» у турецькому місті Анталья. Початок зустрічі – о 18:00 за Києвом. Поєдинок Хорватія – Україна пройде 9 квітня в Запрешичі на Stadion Ivan Laljak-Ivic і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

ВІДЕО. Жіноча збірна України веде підготовку до матчів відбору Євро-2025

ФОТО. Жіноча збірна України веде підготовку до матчів відбору Євро-2025

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.