Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 04 квітня 2024, 23:06
1495
0

Гранада – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 квітня о 21:00 за Києвом

| Оновлено 04 квітня 2024, 23:06
1495
0
Гранада – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 квітня на «Нуево Лос Карменес» пройде матч 26-го туру Прімери, в якому «Гранада» зустрінеться з «Валенсією». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Гранада

Команда минулого разу після виходу з Сегунди одразу пробилася до Ліги Європи і дійшла до весняного плей-оф. Але нового Дієго Мартінеса Пенаса тут не знайшлося. Його наступники не втримали місця у вишці. Так, вдалося повернутися з ходу, причому з першого місця. Але насриди на ново-старому рівні Ла Ліги відверто не вражають. Все, на що вони здатні, це змагатися з Альмерією в розрізі, хто гірший. Вже давно зрозуміло, що жодних шансів уникнути падіння в Сегунду немає, навіть вісімнадцяте місце просто недосяжне. Усі перемоги можна перерахувати буквально на пальцях, заодно постаравшись згадати, коли це було востаннє. Але навіть зі скромним Кадісом у підсумку все закінчилося 1:0 на користь гостей.

Валенсія

Клуб трохи більше року тому був у ситуації, не набагато кращій, ніж зараз насриди. Благо, що тоді прибрали Дженнаро Гаттузо, що провалився, і поставили на його місце свою ж легенду, Рубена Бараху. Можливо, таким кроком Пітер Лім, ненависний на Местальї, хотів якось заспокоїти фанатів. Але це виявилося вірним кроком, адже з екс-півзахисником лос чес змогли більш ніж комфортно виграти боротьбу за виживання минулого сезону. А нинішнього кажани претендували на повернення до єврокубків. Навесні помаранчеві ділили очки з самим мадридським Реалом і обігравали Хетафе, але перед грою збірних була поразка 0:1 Вільярреалу, дозволивши випередити Бетісу в суперечці за 7-е місце. А потім так і не забили Мальорці, закінчивши цей поєдинок нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Кажани хороші в останніх поєдинках проти насридів. Вони взяли 10 очок за 4 крайні матчі.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Але й вони помітно пригальмували навесні, ніби не бажаючи ускладнити наступний сезон участю у єврокубках. Отже варто обмежитися варіантом у вигляді менше 2,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,62).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.