Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 04 квітня 2024, 04:44
74
0

ІГНАТОВИЧ: «У другому раунді рівень суперниць зовсім інший, ніж у першому»

Збірна України WU-19 виступає у Чехії у кваліфікації до Євро-2024

| Оновлено 04 квітня 2024, 04:44
74
0
ІГНАТОВИЧ: «У другому раунді рівень суперниць зовсім інший, ніж у першому»
УАФ

Головний тренер молодіжної жіночої збірної України WU-19 Наталія Ігнатович розповіла про завершальну стадію підготовки команди до другого раунду відбору Євро-2024 WU-19:

«Процесом підготовки ми дуже задоволені. Дівчати уважні, наполегливо працюють. Всі на ходу, як кажуть, травмованих немає. Все добре, можна лише подякувати людям Чехії за теплий прийом. Місце тут дуже класне, ялинковий ліс, фантастичне за якістю поле неподалік нашого готелю. Все чудово, підготовка йде нормально. Шкода тільки, що виділити на неї вдалося не так багато днів, як хотілося.

Щодо наших суперників у групі, то ми вже всіх їх розібрали. Можу сказати, що легко не буде. Рівень супротивників у другому раунді відбору зовсім інший, ніж у першому. Ми тут зустрінемося з більш силовим футболом. Француженки дуже добре працюють із м'ячем, норвежки ж сповідують більш силовий стиль, можуть поштовхатися, поборотися. Але й у них є слабкі місця, як і у французської команди. Чи зможемо ми ними скористатися — це вже інша справа. Впевнена, що грати першим номером ми не будемо. Навпаки, будемо намагатися діяти на контратаках. А вже по ходу матчів будемо дивитися, на що ми здатні.

Ми ставимо перед командою найвищі завдання на цьому турнірі. Хочемо потрапити у фінальну частину європейської першості. Це буде важко, але ми дуже сподіваємося. У найбільш складному поєдинку, зі збірною Франції, треба досягти пристойного результату, пропустити якомога менше й самим контратакувати. Із Чехією обов'язково поборемося. З Норвегією також будуть проблеми, адже там дуже потужні, високі футболістки. Намагатимемося грати з ними низом. Загалом — налаштовуємося. Дівчата дуже хочуть показати себе, мріють про потрапляння у фінальний турнір чемпіонату Європи».

Підопічні Наталії Ігнатович потрапили до групи А4, де зіграють із Францією, Чехією та Норвегією. Поєдинки в квартеті пройдуть 3–9 квітня в Чехії, у Хомутові та Блшанах, на міських стадіонах. Синьо-жовті провели навчально-тренувальний збір саме в Хомутові.

ФОТО. Тренування збірної України WU-19

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.