Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 04 квітня 2024, 15:22
11685
2

Григорчук пояснив, чому Чорноморець розгромно програв Шахтарю у Кубку

Головний тренер одеситів прокоментував поразку у півфіналі від «гірників» (1:4)

| Оновлено 04 квітня 2024, 15:22
11685
2
Григорчук пояснив, чому Чорноморець розгромно програв Шахтарю у Кубку
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

3 квітня відбувся матч 1/2 фіналу Кубка України між командами «Шахтар» та «Чорноморець». Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь «гірників».

Після завершення зустрічі головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку своїх підопічних:

– Все закономірно. «Шахтар» був сильнішим. Вони виграли. Ми знаємо і бачили причини поразки. Глибший аналіз доповнить наше розуміння. На полі було видно перевагу суперника в класі та швидкості.

Розуміємо, що ми були недостатньо по часу з м’ячем. Коли м’яч був в нас, ми квапилися і створювали спірні ситуації. Потрібно було бути бережнішими з м’ячем.

Ми могли це зробити. Але допускали такі втрати, що багато часу були в обороні, дуже низько. Наш опонент – команда дуже високого рівня, тому нам потрібно ще працювати та працювати.

Не думаю, що переїзди – основна причина поразки. Але ми не виглядали свіжими, не грали на куражі та азарті. Але це не головна причина, а одна з.

Ми не планували сидіти в обороні, це «Шахтар» садив нас досить низько. Першопричина, щоб цього не було – ми повинні бути більше з м’ячем. А ми швидко втрачали його, кваплячись провести атаку. «Шахтар» легко відбирав у нас м’яч, не сідаючи до воріт, а роблячи це вище. А ми мало затримувалися на чужій половині поля.

– Чому Самсон Ієде отримує мало ігрового часу?

– В попередній грі він зіграв тайм. В перерві ми замінили його, бо він допустив дуже багато втрат м’яча, через що ми страждали в атаці. Сьогодні ми по–іншому бачили нашу схему гри, тому він не грав. Але ми розраховуємо на нього як на бойову одиницю.

– Шанси на єврокубки втрачені. Які цілі?

– Треба просто думати, що в цілому футболісти повинні працювати, тренуватися та прогресувати. Команда повинна вдосконалюватися.

В УПЛ треба думати лише про найближчу гру, яку треба вигравати. Ми давно не вигравали вдома. «Чорноморець» має грати в єврокубках, до цього потрібно прагнути. Цього заслуговують наші вболівальники, – сказав Григорчук.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ребята устали а ГРИ не делает замены --вот и проблема
alex belogubko
ещё будет игра с ШД --посмотрим какие вы сделали выводы --замены  в начале 2 тайма-определится составом --скорость -пасы и не играть в своей штрафной