Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Польща
| Оновлено 03 квітня 2024, 16:36
19901
14

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нападників було 30-40. Всі в балаклавах»

Головний тренер «Заглембе» детально розповів про гучний інцидент

| Оновлено 03 квітня 2024, 16:36
19901
14
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нападників було 30-40. Всі в балаклавах»
ФК Динамо Київ. Олександр Хацкевич

Головний тренер «Заглембе» (Сосновець) Олександр Хацкевич детально розповів про гучний інцидент за участі невідомих осіб, що увірвалися на тренувальну базу польського клубу.

– Олександре Миколайовичу, як Ви там? Правду пишуть, що Вас побили невідомі?

– На тренуванні команди був дуже неприємний інцидент, назвемо цю ситуацію саме так. Гравці та представники тренерського штабу вийшли на тренування, і на нас накинулась група невідомих молодиків. Всі були в балаклавах. Чоловіків 30-40. Точно не рахував, скільки їх було. Ці молодики вискочили на поле та поводили себе дуже агресивно. Намагалися тиснути на нас фізично.

– Тобто, хотіли побити?

– Певно, що так. Однак минулося. Більшість тренерів, я в тому числі, та майже всі гравці команди оперативно покинули поле. Місцеві футболісти, поляки, залишилися і вели з цими хлопцями якийсь діалог. Про щось говорили, не можу сказати про що саме. Не тому, що не хочу розповідати, ні. Просто польську мову розумію не так добре. Були якісь претензії.

– Стосовно не найкращих результатів команди під вашим керівництвом?

– Можливо. Чесно, я не зрозумів з тих слів, які почув польською, у чому була суть.

– Найголовніше питання: з Вами все гаразд?

– Так. Ні синців, ні подряпин. Все добре. Після того, як ця група невідомих людей залишила нашу базу, ми повернулися на поле та провели тренування. Більше того, завершили його в хорошому гуморі.

– Я так розумію, що це були представники ультрас «Заглембе»?

– Вони не представились, ким є. Жодних розпізнавальних знаків на них теж не було. Ніякої клубної атрибутики чи чогось такого. Найбільше мене в цій ситуації обурило те, що ми й досі не можемо зв’язатися з президентом клубу. В мене до нього є одне дуже серйозне питання: як так могло статися, що на команду напали на її базі? Чому клуб ніяк, взагалі ніяк, не забезпечив безпеку гравцям і тренерам? Дякувати Богу, все минулося, але…

Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Шура. Ну, год еще, ну, два. А дальше что? Дальше ваши рыжие кудри примелькаются, и вас просто начнут бить".(Золотой теленок , Ильф и Петров)
ALKOSruLKA
3 місяці потренував, а вже достойно оцінили... "біцца-бароцца" полякам, мабуть, не до вподоби Після таких перлів на пресс-конференції, дивно, що президент клубу не відгамселив...
וויקטאָר טקאַטשוק
ну все правильно, з директором не могли звязатись бо він ще не встиг зняти балаклаву після того як пи3див Хацкевича, а як йому ще було пояснити чуваку який виховувався в підворотні і не розуміє польської мови, от і пояснював йому на зрозумілій йому мові...
Выталкиватель парашутистов
Неужели он не понимает, что ему там не рады?
serhiy
І подивіться на донецьких вболівальників -одні радуються що Хацкевича побили,другі розказують казки і радуються що поляки українців побили... 
Ну і потім кажуть що вони не сєпари,що вони за Україну . 
то піздєц-ви сєпарня ебана-вас сук стріляти треба як скаженних собак ,щоб в Україні легше дихалося і жилося. 
Ось тобі вболівальники Шлюхтьора во всій красі.  москалі і вболівальники кротів що на цьому сайті нічим не відрізняються.
Bulba_sumkin
Ахххахаха)) Ой я не могу)) Оперативно покинули поле😂😂😂😂 эта старая добрая традиция поляков - пиздить дерьнамовцев) Помню как в Киеве поляки в пух и прах разнесли дерьнамовское шобло на Гидропарке)) Вот это фанаты) Одни показывают что они сила, вторые съебывают на своей территории, и единственное что могут, так это дешевые граффити под мостами рисовать и ухкать как долбоёбы, типа сов копировать)) Фу)))