Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1067
0

Хаві готовий залишитись у Барселоні, але вимагає гарантій від керівництва

У каталонців безпрограшна серія з 11 матчів

Хаві готовий залишитись у Барселоні, але вимагає гарантій від керівництва
Getty Images/Global Images Ukraine. Хаві

Незважаючи на заяви про намір піти після завершення сезону, Хаві може кардинально змінити своє рішення та залишитися головним тренером «Барселони».

На тлі вражаючої безпрограшної серії з 11 матчів, що включає вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, підтримка збереження Хаві на своїй посаді у найвищих ешелонах каталонського клубу набирає обертів. Президент «Барселони» Жоан Лапорта, прагнучи зберегти 44-річного фахівця, висловив бажання переконати Хаві продовжувати очолювати команду. Віцепрезидент Рафа Юсте підтримав думку Лапорти та наголосив, що легенда має продовжувати працювати на чолі команди з огляду на його розуміння цілей клубу та його автономію у прийнятті остаточного рішення.

За даними Sport.es, Хаві цілком може переглянути своє рішення, але вимагає від Лапорти та інших членів правління конкретних гарантій щодо довгострокового проекту клубу. Менеджеру потрібен добре складений трансферний список з гравцями, яких можна залучити з урахуванням фінансових проблем клубу. Він не бажає спілкуватися з потенційними кандидатами та зрештою залишитися з порожніми руками.

А видання Mundo Deportivo повідомило, що впевненість Лапорти у тренерських здібностях Хаві ґрунтується на підтвердженому досвіді в розвитку молодих талантів та створенні згуртованого командного середовища. Взаєморозуміння менеджера як і з новими перспективними гравцями, так і досвідченими ветеранами високо цінується керівництвом клубу. Більше того, Лапорта передбачає спільне партнерство між Хаві та спортивним директором Деку, використовуючи їхнє порозуміння та стратегічну єдність для просування клубу вперед.

Зазначимо, що контракт Хаві з «блау-гранас» діє до 2025 року, існує також можливість продовжити його ще на рік, і клуб потенційно може його реалізувати, якщо збережуться позитивні результати.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Юрій ВЕРНИДУБ: «Я все ще військовий. Коли щось трапляється...»
Футбол | 27 липня 2024, 13:10 0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Я все ще військовий. Коли щось трапляється...»

Головний тренер «Кривбаса» розповів, як поєднує футбол та службу в армії

Юрій ВЕРНИДУБ: «Для мене Тимощук – не чоловік»
Футбол | 27 липня 2024, 10:40 22
Юрій ВЕРНИДУБ: «Для мене Тимощук – не чоловік»

Тренер «Кривбаса» розкритикував ексгравця збірної України, який працює в росії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.