Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 03 квітня 2024, 13:21
3266
1

Колишній чемпіон світу назвав «кротів» у таборі Тайсона Ф'юрі

Джонні Нельсон зізнався, що це насправді вигадка

| Оновлено 03 квітня 2024, 13:21
3266
1
Колишній чемпіон світу назвав «кротів» у таборі Тайсона Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон (45-12-2, 29 KO) розповів, що в нього не було секретного джерела, яке б передавало йому інформацію про тренувальний табір чемпіона WBC у надважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

Зазначимо, що на початку цього року Нельсон викликав неабиякий галас, коли заявив, що чув, ніби Циганський король погано готується до поєдинку з Олександром Усиком. Після цього поєдинок Ф'юрі – Усик був відкладений через розсічення британця в спарингу, що породило теорії змови.

Тепер Нельсон заявив, що «кротами», від яких він отримав інформацію про табір Ф'юрі, були батько Тайсона Джон Ф'юрі та брат Шейн Ф'юрі, які публічно давали інтерв'ю, висловлюючи своє занепокоєння деякими факторами в організації бою.

«Хочете знати, хто кріт? Його батько і його брат – вони і є кроти. Я не сказав нічого такого, чого б не сказав його брат. Можливо, я трохи приправив це, але я говорю про те, що все записано – його батько говорив, що табір такий-то, такий-то і такий-то. А його брат каже, що там занадто багато любителів перехвалювати Тайсона.

Тайсон не ідіот, але Тайсон – голова змії, тому всі вони мають поводитися розумно, бо хочуть залишитися на зарплаті. Тому вони говоритимуть йому те, що, на їхню думку, він хоче почути, щоб задобрити його.

Його брат і батько – вони його [справжні] люди, і їм не подобаються ці люди, які знаходяться поруч, вони незадоволені. Але ті люди, які знаходяться поруч, думають: «Мені добре платять, тому я буду говорити вам те, що ви хочете».

Ті люди навколо нього кажуть: «Джонні Нельсон те, Джонні Нельсон це». Я не відчуваю неприязні до Тайсона Ф'юрі, тому що вважаю його найкращим важковаговиком у світі. Але тобі присіли на вухо люди, які базікають дурниці тільки тому, що це відповідає їхнім планам. Слухай свого батька, слухай свого брата – це вони говорять правду, це вони кроти», – сказав Нельсон.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Войцеховский
Просто у Фуры на фоне ссыкливости еще и шиза прогрессировать пошла