Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2024, 04:28
1316
0

ВІДЕО. Динамо провело тренування на клубній базі, готуючись до гри із Зорею

Олександр Шовковський зібрав гравців у напівколо та озвучив план роботи

| Оновлено 03 квітня 2024, 04:28
1316
0
ВІДЕО. Динамо провело тренування на клубній базі, готуючись до гри із Зорею
ФК Динамо Київ

У четверг, 4 квітня «Динамо» проведе перенесений матч 6-го туру УПЛ проти луганської «Зорі». Цей поєдинок номінально буде виїзним для столичної команди, але пройде у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

Підопічні Олександра Шовковського після минулої гри, яка відбулася у неділю у Полтаві проти «Ворскли» (5:1), традиційно готуються до найближчого поєдинку на своїй клубній базі у Віті-Литовській. З понеділка біло-сині працюють у режимі одноразових тренувань.

Через напружений календар ігор (динамівцям доведеться зіграти три матчі за 8 днів) заняття у команди дещо полегшені, з акцентом на роботу з м'ячем. У вівторок, 2 квітня, тренування розпочалося з теорії, після чого гравці вийшли на поле. Частина, яка проходила надворі, тривала близько півтори години. До роботи з основним складом були залучені кілька футболістів юнацької команди «Динамо».

Спочатку Олександр Шовковський зібрав гравців у півколо та озвучив план роботи. Тренування, як зазвичай, розпочалося із нетривалої пробіжки та розминки. Тренерський штаб запропонував гравцям вправу, за умовами якої можна було торкатися м’яча лише головою, як і забивати. А після п’яти точних передач гол рахувався за два. Футболісти взялися до справи з особливим азартом, завзяттям та задоволенням. Кожен забитий м’яч супроводжувався емоційними вигуками та схвальними коментарями. Гра вийшла напруженою, у якийсь момент рахунок був 3:3, що робило вправу ще цікавішою.

Далі футболісти поділилися на кілька груп, щоб награвати різні комбінації, працювати над володінням м’яча, передачами, а також підключеннями до атак з глибини поля. Приділили увагу і тактичним схемам, зокрема, діям в атаці та обороні. Завершилося тренування відпрацюванням завершення атак, зокрема передач на фланг та наступних навісів до штрафного майданчика.

У середу, 3 квітня, зранку на гравців чекає теоретичне заняття, обід та відпочинок, після яких команда проведе вечірнє тренування та напередодні поєдинку залишиться ночувати на базі.

Як і перед попереднім матчем, у день гри після сніданку футболісти зберуться на передматчеву настанову на гру та виїдуть на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського, де пройде поєдинок. Матч «Зоря» – «Динамо» розпочнеться 4 квітня о 15:30.

ВІДЕО. Динамо провело тренування на клубній базі, готуючись до гри із Зорею

Фотогалерея. Тренування Динамо, 2 квітня 2024 року

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.