Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
673
0

Байєр – Фортуна Дюссельдорф. Прогноз і анонс на матч Кубка Німеччини

Поєдинок відбудеться 3 квітня о 21:45 за Києвом.

Байєр – Фортуна Дюссельдорф. Прогноз і анонс на матч Кубка Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

3 квітня на «Бай-Арені» пройде матч 1/2 фіналу кубка Німеччини, в якому «Байєр» зустрінеться з «Фортуною» (Дюссельдорф). Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Байєр

Команда проводить, безперечно, унікальний сезон. Мабуть, це оптимальний спосіб позбутися давньої і дуже образливого, але все-таки заслуженого прізвиська - Неверкузен. Якщо за весь час своєї історії при непоганому в цілому складі і досить стабільно непоганих результатів не виходило брати трофеї, за рідкісними винятками, то тепер аспіринники мчать до малого требла. Вже немає сумнівів, що срібна салатниця, перша за весь час, вирушає до Леверкузена. Але є шанси додати до цього й інші здобутки. Німці вийшли до чвертьфіналу Ліги Європи, де будуть ігри проти Вест Хема. Ну, а в кубку країни підопічні Хабі Алонсо залишилися у четвірці єдиним представником вищого дивізіону країни, і, звичайно ж, безумовним фаворитом після перемоги над Штутгартом у 1/4 – але ще треба підтвердити це на практиці.

Фортуна (Дюссельдорф)

Клуб має у своєму активі навіть чемпіонський титул, і кілька разів вигравав кубок Німеччини. Але останнім досягненням стало те, що наприкінці минулого десятиліття вийшло не лише повернутися до Бундесліги 1, а й вилетіти не одразу. Втім, 2020-го року червоно-білі вирушили на пониження, і все ще там. Трохи не вистачило в минулому розіграші, коли вдалося взяти лише 4-е місце – трохи не вистачило для того, щоб знову замахнутися на новий підйом. Наразі є шанси побитися з Гамбургом за третю позицію, хоча пара лідерів помітно відірвалася від переслідувачів. Натомість у кубку команда пробилася до півфіналу, щоправда, за лояльного жеребу: до цього прибрали зі свого шляху Магдебург із Санкт-Паулі, причому останнього вибили у післяматчевих пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє Фортуна вигравала у 2010-му році, та й то в рамках Зимового Кубка. Після цього всі 6 офіційних поєдинків, у рамках Бундесліги 1, вигравали аспіринники.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очікувано впевненим фаворитом цієї пари підопічних Хабі Алонсо, і питання лише в тому, наскільки впевнено вони виграють. Ставимо на те, що господарі переможуть у Леверкузені за фори -2,0 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи
Футбол | 01 травня 2024, 02:59 0
ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи

Головний тренер Баварії прокоментував матч проти Реала у 1/2 фіналу ЛЧ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.