Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1362
0

Брентфорд – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 квітня о 21:30 за Києвом

Брентфорд – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 квітня на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Брайтон енд Хоув Альбіон». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Брентфорд

Команда вибралася з болота аматорських дивізіонів на ентузіазмі та інвестиціях Меттью Бенема. У результаті вдалося піднятися в Прем'єр-Лігу, і видати там два досить симпатичні сезони. Рік тому навіть були шанси на єврокубки, щоправда, підопічні Томаса Франка закінчили дев'ятими. А нинішній цикл відверто не виходить. Так, повернувся Айвен Тоуні, і забиває, але при цьому левова частина поєдинків закінчується і в 2024-му році поразками. Благо, що вистачає слабших, і цілком можна навіть з такою статистикою досягти виконання головної та єдиної мети – вижити. У минулому турі після паузи на матчі збірних був поєдинок з Манчестер Юнайтед. Там, пропустивши на 6-й доданій хвилині, встигли відповісти, взявши нічию і, отже, чергове очко.

Брайтон енд Хоув Альбіон

Клуб у будь-якому випадку проводить історичний сезон. Він загалом схожий на свого наступного суперника, і не дарма свого часу Бенем працював на Тоні Блума, по суті, автора футбольного проекту з південного берега Англії. Закріпившись трохи раніше за бджіл в АПЛ, минулого сезону, під час якого на тренерській посаді Поттера змінив Де Дзербі, вдалося взяти рекордне 6-е місце. Цьогорічний розіграш через це було ускладнено дебютом у Лізі Європи. Втім, там англійці виграли групу, заразом непогано йдучи на внутрішній арені. Але останнім часом було чимало осічок. У кубку наприкінці лютого клуб поступився Вулверхемптону, у Лізі Європи все було вирішено в 1/8 фактично після першого поєдинку, що закінчився 4:0 на користь Роми. Та й у АПЛ було чимало осічок. Втім, і суперники не сяяли, і шанси фінішувати у верхній третині таблиці залишаються. Щоправда, після поразки Ліверпулю клуб іде лише дев'ятим.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону бджілки взяли 4 очки із цим суперником. Але цього сезону чайки взяли реванш, вигравши вдома 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що немає фаворита в парі. Чекаємо не лише рівного, а й видовищного футболу, ставлячи на тотал більше 3,0 (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва
Футбол | 01 травня 2024, 23:31 1
Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва

34-річний хавбек «Динамо» забив 190-й м'яч в українській кар'єрі

Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф
Футбол | 02 травня 2024, 17:51 15
Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.