Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2024, 01:59
1119
0

Денис ПОПОВ: «Забитий гол присвятив вагітній дружині»

Захисник «Динамо» розповів про підготовку команди до матчу із «Зорею»

| Оновлено 03 квітня 2024, 01:59
1119
0
Денис ПОПОВ: «Забитий гол присвятив вагітній дружині»

Захисник «Динамо» Денис Попов розповів про підготовку команди до матчу із луганською «Зорею», а також поділився частинкою особистого життя, пов’язаного з очікуванням поповнення у родині:

– Чи вже уляглися емоції після нещодавнього матчу з полтавською «Ворсклою» на виїзді? З яким настроєм готуєтеся до наступного поєдинку?

– Так, ми переключилися одразу після поєдинку. Були тривали тривоги, гра затримувалася, але ніколи про це думати, бо скоро у нас вже наступний матч. Готуємося з позитивним настроєм, адже перемогли у попередній зустрічі та здобули хороший результат.

– Вже у четвер «Динамо» проведе перенесений матч із «Зорею», чи впливає це на вашу підготовку, чи відбулися зміни у тренувальному процесі?

– Так, звісно, впливає, адже у нас менше часу і на відновлення, і на підготовку до наступного суперника. Тому тренери трохи зменшили навантаження та змінили тренувальний процес.

– У якому саме режимі працює команда? Чому присвячені ваші тренування?

– Ми проводимо по одному тренуванню на день, як завжди. Просто більше уваги приділяємо відновленню, а потім вже, власне, підготовка.

– На що було спрямоване сьогоднішнє тренування?

– Сьогодні ми відпрацьовували механізми переміщення в обороні. Нічого особливого, просто більше часу проводили з м’ячем, у тому числі з ним розминалися.

– Ви закінчили тренування дещо раніше, із чим це пов’язано?

– Щоб трохи краще відновитися. Ще піду до тренажерної зали, там допрацюю з тренером з фізичної підготовки.

– Чого очікуєте від майбутнього матчу з «Зорею»? «Динамо» вже нещодавно грало із цим суперником, чи багато змінилося у них з того часу?

– Чув, що у них були якісь конфлікти, думаю, зараз будуть добре грати. Це хороша команда, готуємося ретельно, а головне – що уся команда підходить до цієї гри з позитивом, ми налаштовані на перемогу.

– Це буде номінально виїзний матч для «Динамо», але він пройде у Києві. Чи приємніше грати вдома?

– Звісно, приємніше, особливо, з глядачами. Але найголовніше – це безпека, на неї треба зважати в першу чергу. Якщо усе буде гаразд, звісно, і у людей буде хороший настрій та позитивні емоції.

– Схоже, останнім часом ви готуєтеся до матчів та граєте із подвійним ентузіазмом та завзяттям через приємні події у вашій сім’ї?

– Так, ми очікуємо на поповнення у родині, це дуже важлива для нас подія. Тому у мене ще більше бажання досягати цілей, є прагнення, а найголовніше – є для кого це все робити.

– Забивши м’яч у нещодавньому матчі із «Зорею», ви поклали його під футболку. Присвятили цей гол вагітній дружині? Як вона відреагувала?

– Так. Звісно, вона це бачила. Взагалі, вона дуже хотіла, щоб я забив і таким чином відсвяткував. Тож, це більше було її мрією, а я постарався її реалізувати.

– Мабуть, це було не так просто зробити, адже захисники нечасто забивають?

– Так, це додатковий бонус. Але головне – що команда перемогла. А хто саме забив насправді не так важливо. Основне – це здобувати по три очки у кожному матчі та рухатися до своєї мети.

– Вчора у вас була, так звана «gender party», під час якої ви дізналися стать вашої майбутньої дитини. Чи можете розказати, на кого чекаєте?

– Ні, не можу, це секрет. Ми домовилися в сім’ї про це не розповідати. Повідомимо громадськість вже коли дитина з’явиться на світ. Зараз знають лише ті, кому потрібно знати – найближчі.

– Як пройшов сам захід? Яка була атмосфера?

– Ми провели цей захід у сімейному колі, атмосфера чудова, були близькі друзі. Загалом, нічого особливого, просто дізналися стать дитини, повечеряли, поспілкувалися і розійшлися, адже наступного дня у нас було тренування.

– Після гри із «Зорею» наступний матч чемпіонату «Динамо» знову проведе через три дні на четвертий. Доволі щільний графік?

– Звісно, краще частіше грати, ніж тренуватися. Тому більше ігор, це добре, але з іншого боку, залишається менше часу на відновлення. Тому потрібно цьому процесу приділяти ще більше уваги та правильно підходити до кожного наступного поєдинку.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Шахтар відправив молодого форварда до клубу МЛС
Футбол | 30 квітня 2024, 16:09 21
ОФІЦІЙНО. Шахтар відправив молодого форварда до клубу МЛС

Кевін Келсі орендований клубу Цинциннаті

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.