Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1640
0

Манчестер Сіті – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок в АПЛ

Манчестер Сіті – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

3 квітня на «Етіхад» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Астон Віллою». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Ставки на матч Манчестер Сіті – Астон Вілла

Манчестер Сіті

Команда зараз підтверджує давню мудрість про те, що так, складно вибратися на вершину, але ще непростіше втриматися там. За великим рахунком, якщо не брати до уваги не рейтингові трофеї, то містяни взяли требл, і тепер можна тільки намагатися відразу ж повторити перемогу у всіх ключових турнірах. І саме зараз буде час ключових поєдинків скрізь. У кубку Англії вдалося дійти до півфіналу, і там на горизонті проступає повторне дербі з Юнайтед у вирішальному поєдинку. Ще складніше буде у Лізі чемпіонів, де цього разу гратимуть з Реалом у чвертьфіналі. При цьому не можна зосередитися на протистоянні із вершковими – паралельно йде боротьба в АПЛ, з Арсеналом та Ліверпулем. З червоними зіграли внічию у березні, з канонірами – у минулому турі. І обидва рази взяли лише нічиї, 1:1 та 0:0.

Астон Вілла

Клуб у будь-якому випадку зміг додати, навіть у порівнянні з минулим, також успішним циклом. Тоді Унаї Емері, який прийшов восени, підняв підопічних на сьоме місце. Наразі вони паралельно виступають у Лізі конференцій, і дійшли до чвертьфіналу, де буде протистояння з Ліллем Паулу Фонсеки. Але паралельно іспанець із своїми підопічними ставить на вуха англійський футбол. На піку виходило навіть забиратися взимку на друге місце. Але все-таки віллани не тягнуть конкурувати із трійкою основних грандів. Втім, і фінішувати четвертими – це теж перевершити будь-які очікування. У цьому плані була болюча поразка найближчому конкуренту, Тоттенхему. Але Вулверхемптон після паузи на ігри збірних перемогли впевнено, 2:0.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Містяни не програвали з 2013-го року. Але у грудні єдиний гол Бейлі приніс перемогу вілланам.

Прогноз

GGBET упевнений у тому, що чемпіон виграє, причому дуже легко. Але двобій простим не вийде, ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.