Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1923
0

Арсенал – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок в АПЛ

Арсенал – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

3 квітня на «Емірейтс» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Лутон Таун». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Ставки на матч Арсенал – Лутон

Арсенал

Команда проводить другий сильний сезон поспіль. Минулий був проривним для канонірів, адже нарешті вдалося повернутися до квартету лідерів, більше того, фінішували віце-чемпіонами. Більше того, до середини весни тоді довго та стабільно лідирували. Нині треба було підтвердити, що вдалося закріпитися на цих високих позиціях. Для цього минулого літа Артеті придбали зірок рівня Хаверца та Райса. І виходить непогано: взято Суперкубок країни і пройдено вже до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, до якої нарешті вдалося повернутися. Нехай навіть у обох випадках допомогли вдалі серії післяматчевих пенальті. І, головне, червоно-білі тримаються цілком на рівні головних фаворитів, Сіті та Ліверпуля. Минулої неділі грали якраз у Манчестері, і закінчили без голів – нічия на користь червоних.

Лутон

Клуб цього сезону фактично дебютує у вищому дивізіоні Англії - як мінімум, у форматі Прем'єр-Ліги. Адже втрачали місце у елітній лізі ще на початку 90-х. Обставини для капелюшників, мабуть, оптимальні: інші новачки, що піднялися з Чемпіоншипу, просто мертві, крім того, оштрафували, забравши очки, Ноттінгем Форест з Евертоном. Великих козирів ніхто вже не міг запропонувати. Але все одно хлопці Роба Едвардса, за всієї старанності, все-таки тільки знайомляться з Прем'єр-Лігою та її реаліями. І не факт, що тягнуть цей рівень – очок помітно менше, ніж зіграних матчів. Минулого туру, відкривши рахунок на полі Тоттенхема, безвільно програли через гол Сона на 86-й хвилині.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

1991-го року, перед вильотом з вищого дивізіону країни, капелюшники виграли у суперника з Лондона. Та й у грудні, вже в АПЛ, вони дали бій, але поступилися 3:4.

Прогноз

GGBET вважає явним фаворитом підопічних Артети. Але й новачок досить боєвитий, тож ставимо на тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.