Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 квітня 2024, 13:02
814
0

Олег ФЕДОР: «Відчув удар по нозі і впав»

Гравець «Руха» прокоментував перемогу в 22 турі УПЛ

| Оновлено 02 квітня 2024, 13:02
814
0
Олег ФЕДОР: «Відчув удар по нозі і впав»
ФК Рух. Олег Федор

Півзахисник львівського «Руха» Олег Федор прокоментував в ефірі УПЛ ТБ перемогу своєї команди в матчі 22 туру УПЛ проти черкаського ЛНЗ (1:0).

«В нашої команди надзвичайні емоції після цієї перемоги. Вона в кілька разів солодша через те, що ви взяли реванш за поразку в першому колі, тому ми дуже щасливі.

Я не мав практики грати центрального форварда. Мені було цікаво отримати новий досвід, і мені здається, що ми з часом пристосуємося до цієї схеми і будемо краще грати з нею.

Бар трохи вивів мене на емоції, мені здалося, що він дуже грубо зіграв на нашому капітанові Денису Підгурському і якось на емоціях вийшло...

Я побачив вільну зону і можливість вбігати. Ростислав Лях побачив моє відкривання, віддав мені передачу і там все якось трапилося само собою. Він забіг за мене, я віддав йому пас всередину, відчув удар по нозі і впав.

Те, що ми давно не перемагали, тиснуло на команду, і це дало такий виплеск емоцій. Це також робить нас щасливішими, ми раді, що здобули цю перемогу на домашній арені й подарували радість вболівальникам», – сказав Федор.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.