Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
1977
3

Бенфіка – Спортінг. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Португалії

Поєдинок відбудеться 2 квітня о 22:45 за Києвом

Бенфіка – Спортінг. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 квітня на «Ештадіу да Луш» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу кубка Португалії, в якому «Бенфіка» зустрінеться зі «Спортінгом» (Лісабон). Поєдинок розпочнеться о 22:45 за київським часом.

Бенфіка

Команда ще має шанси зберегти чемпіонський титул. Але поки що зрозуміло лише 1: боротьба за золото триватиме до останнього туру, причому суперником виступатиме саме сусід - Порту, за місцевими мірками, трохи відстав. Паралельно підопічні Рогера Шмідта змогли непогано проявити себе на міжнародній арені. Так, вони, на відміну від минулих сезонів, не пробилися до плей-оф Ліги чемпіонів. Зате вже подолали 2 раунди в Лізі Європи, нехай і не особливо вражаючи у грі. З Тулузою допомогли пенальті, реалізовані Ді Марією вдома – потім у Франції вистояли на 0:0. З Рейнджерс (Глазго) все було навпаки: після 2:2 обіграли шотландців на виїзді. Зараз потрібно лише перемагати, відіграючись після 1:2.

Спортінг (Лісабон)

Клуб провально зіграв минулого сезону, фінішувавши четвертим, нижче навіть Браги. Але Рубен Аморім зберіг тренерську посаду, і показує, що не дарма йому настільки довіряють. Так, їхній похід у Лізі Європи закінчився. Португальці вийшли з групи, впевнено пройшли у першому раунді плей-оф Янг Бойз. Але в 1/8 вони знову зіграли з Аталантою, яка била зелено-білих на груповому етапі, і стала сильнішою і зараз - 1:1 у Лісабоні, 1:2 у Бергамо. Але більше сил залишиться на боротьбу на внутрішній арені, а там хороші шанси оформити золотий дубль. Але іронія в тому, що і в Прімейрі, і в кубку, ще потрібно втримати перевагу перед орлами, інакше саме їм підуть обидва трофеї.

Статистика особистих зустрічей

На початку минулого року було 2 дербі, що принесли результативні нічиї, 2:2. А потім, цього сезону, обмінялися перемогами на своїх полях. У жовтні у Прімейрі виграли 2:1 орли, у лютому в першому півфіналі відповіли цим же леви.

Прогноз

Букмекерські контори допускають реванш Трубіна та компанії. Але в будь-якому випадку буде не нудно, чекаємо на чергові тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,81).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andriy29
Канали Спорт 1 і Спорт 3 цей матч покажуть
antt
Покаже навіть міжнародний португальський канал RTPi, на сателітарці. Як і показує головний матч туру чемпіонату, хоча Бенфіка ніби має там свій канал екслюзивно для своїх матчів.