Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1382
1

Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 квітня о 22:15 за Києвом

Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 квітня на «Лондон Стедіум» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Тоттенхемом». Поєдинок розпочнеться о 21:15 за європейським часом.

Вест Хем

Команда за Девіда Мойєса не просто змогла досягти успіхів - вона, що дуже важливо, стабільно хороша. Вигравши минулий цикл Ліги конференцій, зараз англійці виступають у Лізі Європи. Там теж багато що виходить: виграли восени свою групу, а в березні, знову зігравши з Фрайбургом, після 0:1 у Німеччині розгромили німців удома, забивши їм 5 голів без відповіді. Але далі там буде серйозний тест, у вигляді протистояння проти представника Німеччини - Байєра, який не програє. При цьому на внутрішній арені у молотобійців виходить непогано триматися. Вони залишаються серед претендентів на фініш у верхній третині таблиці, в зоні єврокубків. Щоправда, у минулому турі Ньюкасл оформив 4:3 із цим суперником, утримавши перевагу, навіть граючи у меншості.

Тоттенхем

Клуб має перед собою амбітніші плани. Щоб зберігати статус гранда, лондонський колектив, що залишився минулого сезону взагалі без єврокубків, мав намір повернутися в топ-4 АПЛ, навіть при тому, що влітку Харрі Кейн змусив себе продати в Баварію. Без багаторічного капітана і найстабільнішого голеадора вдається триматися нехай не стабільно у квартеті найкращих, але поряд із ним. Шпори у березні здобули важливу перемогу над сусідом згори, Астон Віллою. Але потім підопічні Постекоглу примудрилися розгромно поступитися, 0:3, сусідньому Фулхему. Лутон теж чинив опір: відкрив рахунок і виграв 1-й тайм. Але зрештою все закінчилося вольовими 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Хотспурс мали 10 очок у чотирьох поєдинках. Але цього сезону, у грудні, молотобійці виграли на виїзді 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори ставлять на гостей. Але вони нестабільні, так що тут використовуємо варіант з тоталом більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,9).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
April
Очень важный матч.   Но для MU.