Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1497
0

Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 квітня на «Альянц Стедіум» пройде перший матч 1/2 фіналу кубка Італії, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Лаціо». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Ювентус – Лаціо

Ювентус

Команда грала цього сезону за незвично простим і вільним графіком. Адже минулого сезону не лише на національному рівні Стара Синьйора отримала десятиочковий штраф, а й УЄФА охоче виключила одного з бунтівників із єврокубків взагалі. Таким чином, підопічні Массіміліано Аллегрі могли зосередитися виключно на перипетіях внутрішньої арени. У результаті вони були головним і, мабуть, єдиним справжнім переслідувачем Інтера. Але все закінчилося в лютому-березні, коли не лише очний поєдинок лідеру програли, а й видали настільки слабкий відрізок, що дозволили обійти себе Мілану. І тепер до травня команда вестиме менш статусну, але також важливу боротьбу, за друге місце, із червоно-чорними. Тим важливіше досягти успіху в кубку, де раніше щастило. Досить сказати, що у чвертьфіналі був розгромлений Фрозіноне (4:0), а до цього – Салернітана (6:1).

Лаціо

Клуб зміг минулого сезону стати віце-чемпіоном країни, таким чином видавши один із найкращих своїх результатів в історії. Але після цього Мауріціо Саррі не протримався у Римі навіть року. Безумовно, причиною звільнення стали невдачі в Серії А - вони почалися з перших поєдинків нового розіграшу, і навесні орли застрягли в середині турнірної таблиці. Якийсь час Курця рятували результати в інших змаганнях, насамперед у Лізі чемпіонів. Повернувшись туди, італійці вийшли з групи, хай і з другого місця, і тактично переграли Баварію у першому поєдинку 1/8 фіналу. Ось тільки після цього в Мюнхені німці розгромили суперника, і тренерське рокірування стало неминучим. Після паузи на ігри збірних дебютував Ігор Тудор. Причому в суботу якраз приймав у Римі не чужий Ювентус. І виграв за рахунок єдиного пізнього голу Марушича.

Статистика особистих зустрічей

Левову частину останніх очних матчів вигравала Стара Синьйора. Але у квітні вдома виграли орли.

Прогноз

GGBEt вважає, що б'янконери повинні виграти за нудної гри. Але поки що погодимося тільки з другим. Це перший поєдинок, так що ставимо на більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.