Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 квітня 2024, 14:00
1841
0

Ексгравець Челсі – про нічию в більшості з Бернлі: «Для мене це кінець»

Франк Лебеф поставив хрест на клубі

| Оновлено 01 квітня 2024, 14:00
1841
0
Ексгравець Челсі – про нічию в більшості з Бернлі: «Для мене це кінець»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній захисник «Челсі» Франк Лебеф виплеснув свій гнів на керівництво «Челсі» після того, як його колишня команда не змогла вдома в більшості обіграти «Бернлі» (2:2).

«Мені шкода, але люди з ради директорів зруйнували цей клуб. Ось із чим вам доведеться зіткнутися, і як ви збираєтеся це відновити?

Я не знаю, це займе багато часу, але ви повинні змінити свій спосіб мислення. Припиніть тренувальний бізнес, купіть кілька досвідчених гравців під час літнього міжсезоння, інакше наступного сезону ви зіткнетеся з тими ж проблемами.

Насправді, я ситий по горло, тому що ти віриш, що щось повинно статися. Ви говорите: «Гаразд, сезон уже закінчився, але ви будете грати проти «Бернлі», вони грають 11 проти 10, тож вони виграють. І вони зникають, нічого не відбувається. Ви ведете 1:0 після першого тайму, повертаєтеся і через три хвилини пропускаєте гол, потім намагаєтеся трохи грати, забиваєте ще один гол. Ви говорите: «Добре, ось і чудово», а потім цей жах, вони повинні були програти ту гру 11 проти 10. Для мене це кінець.

Я хочу подякувати вболівальникам за те, що вони все ще можуть ходити на «Стемфорд Брідж» і дивитися на це. Це нечесно по відношенню до вболівальників, нечесно по відношенню до історії футбольного клубу «Челсі» і до колишнього гравця, яким я є.

І деякі інші, хто дивиться це, так вражені ситуацією. Це несправедливо по відношенню до всіх цих людей, і я не знаю, що вони там роблять. У гравців, як я вже говорив, немає витривалості, немає нічого в серці, нічого в голові, вони не знають, що робити.

Ти граєш 11 проти 10, ти повинен громити команду, проти якої граєш, а ти дозволяєш їм зрівняти рахунок і майже програєш цю гру? Це непрофесійно, це несправедливо по відношенню до тих людей, які люблять цей клуб», – сказав Лебеф.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.