Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 квітня 2024, 19:15
854
0

Невілл назвав складові успіху Арсеналу на полі Ман Сіті

Команди зіграли на «Етіхаді» внічию 0:0

| Оновлено 01 квітня 2024, 19:15
854
0
Невілл назвав складові успіху Арсеналу на полі Ман Сіті
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній захисник «Манчестер Юнайтер» Гарі Невілл дав оцінку грі «Арсеналу» в захисті в матчі 30-го туру АПЛ проти «Манчестер Сіті» (0:0).

«У всіх є план перед грою, але, коли ви приїжджаєте до «Манчестер Сіті», в кінцевому підсумку ви розумієте, що вам доведеться захищатися. Гравці сказали, що не планували сідати так глибоко в другому таймі, але «Манчестер Сіті» змусив їх відійти назад.

Я думаю, що «Арсеналу» хотілося б домогтися більшого при володінні м'ячем, але вони ганялися за ним протягом тривалого часу гри. У такій ситуації у вас будуть важкі ноги. У них було кілька моментів. Два удари у площину, а у «Сіті» тільки один, тож «Арсенал» має бути задоволений.

Якщо дивитися на «Сіті» як на господарів поля і на їхні досягнення, то для них це результат, який більше розчаровує. Треба віддати належне «Арсеналу».

Два центральні захисники провели фантастичну гру. Вони постійно робили виноси головою і допомагали один одному в грі проти Голанда. Це була класична старомодна тактика: один грає щільніше, другий стримує. Але навколо них було багато гравців, які дозволяли їм це робити. У них були захисники, які грали вузько і щільно, і загалом компактний півзахист.

Два флангових гравці впоралися і виконали дійсно хорошу роботу, а потім, коли це було необхідно, діяли двоє атакувальників, [Кай] Хавертц і [Мартін] Едегор.

Коли граєш проти гравців світового класу, немає нічого такого в тому, що виручати один одного. Саме це робив [Габріел] Жезус. Сьогодні він витягнув [Якуба] Ківіора з безлічі неприємностей. Спочатку гра давалася йому непросто, Жезус був поруч із ним. [Букайо] Сака поруч із Беном Вайтом. Разом вони виконали відмінну роботу.

Думаю, що «Арсенал» таким чином ускладнив їм завдання. Ніколи не бачив, щоб «Манчестер Сіті» було так складно в останній третині поля. Здавалося, там не залишається жодного простору. Гра «Арсеналу» в захисті була абсолютно унікальна», – заявив Невілл.

Раніше повідомлялося, що суперкомп'ютер змінив фаворита в АПЛ.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.