Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 квітня 2024, 22:40
970
0

Вільярреал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок Ла Ліги

| Оновлено 01 квітня 2024, 22:40
970
0
Вільярреал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 квітня на «Кераміка» пройде матч 30-го туру Прімери, в якому «Вільярреал» зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Вільярреал – Атлетіко

Вільярреал

Команда зуміла минулого сезону, незважаючи на відхід ще восени успішного наставника, Унаї Емері, піднятися на п'яте підсумкове місце в Ла Лізі. Але зараз, незважаючи на часті зміни наставників, не виходить вибратися з середняків. У березні була ще одна невдача: іспанці вилетіли з Ліги Європи. І як: отримали 4 м'ячі від Марселя на виїзді, так що, навіть вигравши 3:1 вдома, все одно завершили боротьбу. Що ж, тепер усі сили будуть кинуті на спроби виправити становище у Прімері. Там підопічні Марселіно давно вже уникають поразки. А всі 4 крайні поєдинки виграно, у тому числі у потенційних конкурентів, Бетіса, Реала Сосьєдад та Валенсії. Тепер до неї наблизилися на відстань у 2 очки. Але, з іншого боку, все одно з 38-ма очками після 29 турів йдуть лише 9-ми, тож наприкінці потрібно буде попітніти, щоб зберегти місце в єврокубках.

Атлетіко

Клуб був дуже близьким до остаточного провалу цього сезону. Після мінімальної поразки в Мілані і поєдинок-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів не особливо складався. Але в результаті Чоло-Тім виявив свій характер, і за рахунок гола Депая перевів суперечку з Інтером у екстра-тайм, а там – і в серію пенальті. Там блиснув Облак, що раніше не дуже славився грою у післяматчевих одинадцятиметрових. Таким чином, іспанці продовжать боротьбу за Вухатого – наступним суперником стане дортмундська Боруссія. Ну, а на внутрішній арені останнім часом вистачало невдач. У півфіналі кубка матрацники програли обидва поєдинки принциповому супернику, Атлетіку. І його ж випустили на четверте місце в Ла Лізі, сухо програвши поспіль Кадісу та Барселоні.

Статистика особистих зустрічей

Підводники не програвали чотири рази поспіль (перемога та 3 нічиї). Але у листопаді у Мадриді виграли господарі поля 3:1.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом пари гостей зі столиці. Але господарі навесні набрали обертів, тож зупинимося на форі 0 до Чоло-Тім (коефіцієнт - 1,666).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 17:20 10
Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Справжня класика європейського клубного футболу

Лунін отримав визнання за суперперфоманси в ЛЧ. WhoScored оцінив українця
Футбол | 30 квітня 2024, 20:45 0
Лунін отримав визнання за суперперфоманси в ЛЧ. WhoScored оцінив українця

В українського голкіпера три найвищі оцінки серед воротарів у цьому сезоні ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.