Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
747
0

Інтер – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок Серії А

Інтер – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 квітня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 30-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Емполі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Інтер – Емполі

Інтер

Команда не найкраще закінчила попередній відрізок сезону. Спочатку, поїхавши до Мадрида на поєдинок-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з гандикапом після 1:0 вдома, італійці надто вже сподівалися прагматично зафіксувати нічию і пройти таким чином у наступний раунд. Але зрештою пропустили ближче до фінального свистку. У результаті все закінчилося поразкою по пенальті Атлетіко та вильотом із турніру. А 2023-го року нерадзуррі дійшли до фіналу. Після цього перервалася і переможна смуга в Серії А – вдома обмежилися лише нічиєю 1:1 із Наполі. З іншого боку, підопічні Сімоне Індзагі не просто лідирують у турнірній таблиці Серії А. Вони випереджають на 14 очок свого сусіда Мілан, і тепер залишилося лише одне питання: коли буде оформлено повернення скудетто офіційно?

Емполі

Клуб має найскромніші завдання. Він хоче залишитися в Серії А, на четвертий сезон поспіль. Двічі вдалося врятуватися, набравши достатню кількість очок. І традиційно змінюють наставників - рівно в середині зими на посаду запросили Давіде Нікола, відомого майстра добиватися неймовірних порятунків найглухіших аутсайдерів. На новому місці сині почали з найпотужнішого відрізку, протягом 6 турів поспіль чергуючи перемоги та нічиї. Але ближче до кінця лютого все закінчилося, і знову пішли суцільні поразки - не тільки Мілану з Болоньєю, а й Кальярі. У результаті паузу на ігри збірних вдалося зустріти на сімнадцятому, рятівному місці. Але Фрозіноне відстає мінімально, лише на 1 бал.

Статистика особистих зустрічей

2022-го року сині поступилися лише за пенальті в кубку, а минулого року навіть вигравали в рамках Серії А. Але все одно більшість поєдинків залишилися за чорно-синіми.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають якоїсь боротьби у цій зустрічі. Інтеру настав час реабілітуватися перед уболівальниками - вони виграють при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.