Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
777
0

Інтер – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок Серії А

Інтер – Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 квітня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 30-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Емполі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Інтер – Емполі

Інтер

Команда не найкраще закінчила попередній відрізок сезону. Спочатку, поїхавши до Мадрида на поєдинок-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з гандикапом після 1:0 вдома, італійці надто вже сподівалися прагматично зафіксувати нічию і пройти таким чином у наступний раунд. Але зрештою пропустили ближче до фінального свистку. У результаті все закінчилося поразкою по пенальті Атлетіко та вильотом із турніру. А 2023-го року нерадзуррі дійшли до фіналу. Після цього перервалася і переможна смуга в Серії А – вдома обмежилися лише нічиєю 1:1 із Наполі. З іншого боку, підопічні Сімоне Індзагі не просто лідирують у турнірній таблиці Серії А. Вони випереджають на 14 очок свого сусіда Мілан, і тепер залишилося лише одне питання: коли буде оформлено повернення скудетто офіційно?

Емполі

Клуб має найскромніші завдання. Він хоче залишитися в Серії А, на четвертий сезон поспіль. Двічі вдалося врятуватися, набравши достатню кількість очок. І традиційно змінюють наставників - рівно в середині зими на посаду запросили Давіде Нікола, відомого майстра добиватися неймовірних порятунків найглухіших аутсайдерів. На новому місці сині почали з найпотужнішого відрізку, протягом 6 турів поспіль чергуючи перемоги та нічиї. Але ближче до кінця лютого все закінчилося, і знову пішли суцільні поразки - не тільки Мілану з Болоньєю, а й Кальярі. У результаті паузу на ігри збірних вдалося зустріти на сімнадцятому, рятівному місці. Але Фрозіноне відстає мінімально, лише на 1 бал.

Статистика особистих зустрічей

2022-го року сині поступилися лише за пенальті в кубку, а минулого року навіть вигравали в рамках Серії А. Але все одно більшість поєдинків залишилися за чорно-синіми.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають якоїсь боротьби у цій зустрічі. Інтеру настав час реабілітуватися перед уболівальниками - вони виграють при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Один шанс на мільйон. Чому українська молодіжка ще не вийшла на Євро
Футбол | 10 жовтня 2024, 19:30 8
Один шанс на мільйон. Чому українська молодіжка ще не вийшла на Євро

Незважаючи на початкові розрахунки, знайшовся один малоймовірний сценарій

Шапаренко vs Мудрик. Хто грав за збірну України під культовою десяткою?
Футбол | 11 жовтня 2024, 14:00 21
Шапаренко vs Мудрик. Хто грав за збірну України під культовою десяткою?

Номер на спині важливий, особливо для гравців із високим статусом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.