Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
15570
0

Анчелотті оцінив матч Реала з Атлетіком, у якому Лунін відіграв на нуль

31 березня королівський клуб обіграв суперників із рахунком 2:0

Анчелотті оцінив матч Реала з Атлетіком, у якому Лунін відіграв на нуль
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

31 березня відбувся матч 30-го туру між командами «Реал» Мадрид та «Атлетік» Більбао. Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь королівського клубу.

Український голкіпер господарів Андрій Лунін вийшов у стартовому складі та відіграв на нуль.

Після завершення зустрічі головний тренер «вершкових» Карло Анчелотті провів прес-конференцію, на якій прокоментував перемогу своїх підопічних:

Повернення Мілітао: «Ми говоримо про одного з найкращих захисників у світі, і він важливий для нас. Йому потрібен час, щоб адаптуватися і знову грати. Він знадобиться нам на цьому заключному відрізку сезону. Усі гравці привітали його».

Гра Родріго: «Він грав дуже добре, він відзначився, граючи на високому рівні, і це те, що йому потрібно робити. Для мене він хороший у всіх місцях, хоча кажуть, що він кращий ліворуч. Він забив два голи».

Гвардіола скаржиться на розклад: «Я це добре бачу, у них складніший розклад, це сучасний футбол, очевидно, що ми маємо невелику перевагу, але це не вплине на матч. Мені дуже сподобалося управління сьогоднішнім матчем та трохи меншою інтенсивністю».

Небезпека тривалої відсутності гри: «Я не думаю, що цей тиждень без ігор буде для нас хорошим [перед матчем із Манчестер Сіті]. Ми маємо більше часу, щоб підготуватися до неї».

Титул: «У нас є перевага, і ми маємо ним скористатися, ми повинні думати про Мальорку. Ліга все ще відкрита, але ми маємо цю перевагу. Ми маємо намагатися вигравати кожну гру».

Родріго – динамічний гравець: «З досвідом він покращить цей аспект. Будучи молодим, він грає дуже інтенсивно, а оскільки він молодий, я прошу його зараз багато працювати».

Беллінгем: «У нього не було тієї свіжості, яку зазвичай має, він трохи поплатився за матчі зі збірною. Варіант перемоги над Сіті полягає в тому, що кожен показуватиме свою найкращу форму, а не лише Джуд. Він багато грав і працював зі збірною, і я думаю, що це йому піде на користь».

Начо чи Тчуамені у центрі проти «Сіті»: «Багато речей треба оцінити. Сьогодні він [Тчуамені] був дуже важливим у півзахисті, він відіграв багато м'ячів. Це проблема вибору, але вона позитивна, а не негативна».

Як тренер [Гвардіола] керує «Сіті»: «Ми їх дуже добре знаємо, ми бачили їх і сьогодні, але ми збираємося зосередитися на своїй справі, і нам потрібно бути більш напруженими, ніж сьогодні, але ми маємо час».

Відеоогляд матчу Реал Мадрид – Атлетік Більбао – 2:0

Події матчу

73’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
8’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 2
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 21
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.