Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 квітня 2024, 00:52
1268
0

Екс-тренер Арсенала-Київ розкритикував Ювентус за поразку від Лаціо

Фабріціо Раванеллі незадоволений гравцями сучасної «Старої синьйори»

| Оновлено 01 квітня 2024, 00:52
1268
0
Екс-тренер Арсенала-Київ розкритикував Ювентус за поразку від Лаціо
Getty Images/Global Images Ukraine. Фабріціо Раванеллі

Напередодні в Римі в рамках 30-го туру італійської Серії А «Ювентус» програв «Лаціо» (0:1), що викликало негативні емоції у екс-форварда туринської команди Фабріціо Раванеллі, відомого в Україні по роботі наставником «Арсенала-Київ».

«Важко не розчаруватися, побачивши «Ювентус» в останніх кількох іграх, бо це команда, яка навіть сьогодні дуже погано підійшла до справді важливого матчу. Вони підійшли до нього із великим страхом, малою кількістю ідей та, можливо, навіть із неправильною тактикою. Заміни по ходу матчу виявилися неправильними. Це команда, яка втратила впевненість, а коли втрачаєш впевненість, тобі важко знайти гру. Я також бачу команду, в якій дуже мало індивідуальності, навіть наприкінці гри після поразки, я бачу багато страху в очах цих гравців. А у сьогоднішньому футболі, якщо ви боїтеся, що не зможете грати на певному рівні, ви не можете носити футболку «Ювентуса». Тут нам потрібні харизматичні гравці, які знають, як протистояти цим важким моментам, бо коли ти граєш у такій команді, як «Ювентус», ти повинен мати сміливість, рішучість, але, перш за все, індивідуальність, якої на даний момент у команди немає», – заявив Раванеллі.

Зазначимо, що Фабріціо Раванеллі працював головним тренером «Арсенала-Київ» у 2018 році. Після відходу з київської команди італійський фахівець так і не повернувся до наставницького ремесла.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.