Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 березня 2024, 21:36
13266
1

Мічел оцінив матч Жирони проти Бетіса, в якому Довбик забив двічі

31 березня жиронці переграли суперників із рахунком 3:2

| Оновлено 31 березня 2024, 21:36
13266
1
Мічел оцінив матч Жирони проти Бетіса, в якому Довбик забив двічі
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

31 березня відбувся матч 30-го туру Ла Ліги між командами «Жирона» та «Бетіс». Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів.

Українські футболісти господарів Артем Довбик та Віктор Циганков вийшли на поле у стартовому складі. Артем відіграв 96 хвилин, після чого його замінили на Валері, а Віктор провів 82 хвилини – його замінив Янхель Еррера. Довбик у цьому поєдинку відзначився дублем, оформивши 15-й та 16-й гол у поточному сезоні чемпіонату Іспанії.

Після завершення зустрічі головний тренер «червоно-білих» Мічел провів прес-конференцію, на якій прокоментував успіх підопічних:

Стуані: «Він – найважливіший гравець в історії Жирони. Він продовжує демонструвати це своїм рівнем відданості клубу та роздягальні. Він заслуговує на те, що з ним відбувається, і це наближає нас до єврокубків. У першій грі, яку ми зіграємо на євроарені, він носитиме капітанську пов'язку на руці».

Гол на 90+2 хвилині: «Ми пережили це з невпевненістю, оскільки це була чесна гра, могли скасувати. Я не зміг відсвяткувати це відразу, але коли гол був зарахований, ми були дуже щасливі, оскільки зробили дуже важливий крок. Залишилось вісім турів для єврокубку. Це говорить багато про що, про те, що ми робимо».

Наступні матчі: «Я хвилювався за цей наш матч. У нас є перерва, щоб підготуватися до наступного, і тепер я волію, щоб вони змогли відпочити. Якщо все буде добре, то ми зробимо це зі спокійною душею та переможемо».

Чемпіонат: «Мета настільки велика, що маленькі цілі, яких ми досягаємо цим шляхом, залишаються незмінними. Сьогодні був складний матч, «Бетіс» був сповнений найкращих гравців, Іско був на високому рівні... Я дуже пишаюся своїми гравцями. Іноді ви бачите, як вони страждають і мучаться, але все ж таки зрештою веселяться з м'ячем».

Довбик: «Подумайте про команду, наприклад, про Стуані. Вони [форварди] першими пресингують та намагаються дати команді лінії для передач. Ні він [Довбик], ні я не хвилювалися. Якщо з його плечей зняли вантаж [мова про безгольову серію], то тим краще, але я завжди бачив у ньому тільки хороше».

Цілі: «Найголовніше – це Ліга чемпіонів. Якщо ми натиснемо і вийдемо на друге місце, то тим краще, але нам доведеться вимагати від команди більшого».

Єдине, що мене турбує, це розраховувати на наступну перемогу. Я сказав 72 очки [для гарантованого попадання до Ліги чемпіонів], але ми можемо програти, а «Атлетік», «Атлетіко» та «Барса» можуть виграти багато ігор, і очні поєдинки між ними також покажуть нам, скільки балів буде потрібно».

Відеоогляд матчу Жирона – Бетіс – 3:2

Події матчу

90’ +2
ГОЛ ! М'яч забив Крістіан Стуані (Жирона).
76’
ГОЛ ! М'яч забив Вiллiан Жозе (Бетіс).
65’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Жирона).
45’ +4
ГОЛ ! М'яч забив Вiллiан Жозе (Бетіс).
36’
ГОЛ ! З пенальті забив Артем Довбик (Жирона).
Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 19:00 11
Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Справжня класика європейського клубного футболу

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Login_loginchuck
Не кажи гоп у дії (но это пока не точно)