Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 березня 2024, 18:21
1590
0

Тренер Вайлдера пригрозив Джеймі Каррагеру за його коментарі

Колишній захисник «Ліверпуля» невдало пожартував в ефірі, але вже вибачився

| Оновлено 31 березня 2024, 18:21
1590
0
Тренер Вайлдера пригрозив Джеймі Каррагеру за його коментарі
Robbie Jay Barratt

Малік Скотт, тренер Деонтея Вайлдера, розповів, як відреагував на некоректний жарт Джеймі Каррагера в ефірі. Зазначимо, що колишній захисник «Ліверпуля» жартома припустив, що ведуча CBS Sports Golazo Кейт Ебдо не є вірною Скотту, який є її нареченим, під час трансляції Ліги чемпіонів.

«Справа не в тому, що вона одна з найкращих спортивних телеведучих, а в тому, що вона одна з найкращих людей, з якими я стикався в цьому житті. Я дуже люблю її і планую з нею одружитися. Те, що трапилося з Джеймі, – це частина її роботи.

Але це не вперше, коли він говорить щось подібне, але це вперше, коли він говорить щось про можливе порушення порядку в сім'ї або порушення стосунків між парами.

Якщо Кейт засмутиться, то для мене це дійсно велика проблема, і я зателефоную йому, а якщо він не відповість на мій дзвінок, то я прийду до нього особисто, щоб ми могли поговорити як чоловік із чоловіком», – сказав Скотт.

Малік також визнав, що Каррагер уже вибачився за цей епізод: «Але я думаю, що Джеймі вибачився не тільки перед Кейт, а й перед командою. Не можна бити людину, яка визнає, що була неправа. У цьому плані я його дуже поважаю».

Також цей епізод прокоментувала і Кейт Ебдо.

«Чи заходить Каррагер іноді занадто далеко? Безумовно. Чи вибачається він? Так, вибачається. Але в кожного з нас є один надокучливий член сім'ї, якого ми все одно любимо і приймаємо», – сказала Ебдо.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.